Beşiktaş Beşiktaş'tan milli yıldıza kanca! Sezon sonunda boşa çıkacak

Beşiktaş'tan milli yıldıza kanca! Sezon sonunda boşa çıkacak

15.02.2024 - 18:40 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başladı. Siyah-beyazlıların sezon sonunda sözleşmesi bitecek milli futbolcunun şartlarını öğrenmek için menajeriyle temasa geçeceği iddia edildi.

Beşiktaştan milli yıldıza kanca Sezon sonunda boşa çıkacak

Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş'ta kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız verdi. Süper Lig'de 3'üncülük ve Türkiye Kupası'nda şampiyonluk hedefleyen siyah-beyazlıların sezon sonunda boşa çıkacak milli futbolcuya kanca attığı öne sürüldü.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın 27 yaşındaki orta saha için girişimlerine kısa süre içerisinde başlayacağı aktarıldı. Takvim'in haberine göre; Beşiktaş, Lille forması giyen Yusuf Yazıcı'nın peşine düştü. Siyah-beyazlıların, 27 yaşındaki orta sahayı transfer etmek istediği belirtildi.

Beşiktaştan milli yıldıza kanca Sezon sonunda boşa çıkacak

Lille ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Yusuf Yazıcı'nın menajeriyle önümüzdeki günlerde temasa geçileceği vurgulandı. Siyah-beyazlıların, transferin şartları hakkında bilgi alacağı kaydedildi.

Yusuf Yazıcı için Avrupa'dan çok sayıda kulübün devrede olduğu aktarıldı. Yusuf Yazıcı bu sezon Lille'de 30 maça çıktı. 27 yaşındaki on numara bu karşılaşmalarda 10 gol sevinci yaşadı. Yusuf Yazıcı aynı süreçte 3 asist üretti.

Ligue 1 ekibiyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek Yusuf Yazıcı'nın güncel piyasa değeri 10 milyon euro. Trabzonspor altyapısında yetişen Yusuf Yazıcı, 2019-2020 sezonu başında 18 milyon 500 bin euro bedelle Lille'e imza attı.

Haberin Devamı

Beşiktaştan milli yıldıza kanca Sezon sonunda boşa çıkacak

Yusuf Yazıcı, 2021-2022 sezonunun ikinci yarısında CSKA Moskova'da 2022-2023 sezonunda ise Trabzonspor'da kiralık olarak forma giydi.

Yusuf Yazıcı, A Milli Futbol Takımı'nda 41 karşılaşmada forma şansı buldu. 27 yaşındaki orta saha bu müsabakalarda 3 gol atma başarısı gösterdi.

Yazarlar