Beşiktaş Son dakika: Beşiktaş'tan sürpriz hamle! Süper Lig'in iki yıldız için transfer girişimleri başladı

Son dakika: Beşiktaş'tan sürpriz hamle! Süper Lig'in iki yıldız için transfer girişimleri başladı

02.04.2022 - 10:48 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta Valerien Ismael'in göreve gelmesinin ardından gelecek sezonun transfer planlamasını masaya yatıran Siyah Beyazlılar, Süper Lig2in iki yıldızına kanca attı. Beşiktaş transfer için girişimlere başladı. İşte ayrıntılar...

Son dakika: Beşiktaştan sürpriz hamle Süper Ligin iki yıldız için transfer girişimleri başladı

Beşiktaş'ta gözler yeni sezona çevrildi. Bu sezona iddialı bir kadro ile giren Siyah Beyazlılar; Şampiyonlar Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda bekleneni veremedi. Beşiktaş'ta Valerien Ismael'in göreve gelmesiyle birlikte artık yeni sezonun planlaması yapılmaya başlandı. Transfer için araştırmalarda bulunan yönetimin Süper Lig'den iki yıldıza kanca attığı öğrenildi.

Haberin Devamı

YENİ SEZONUN İLK HAMESİ GEDSON FERNANDES

Bilindiği üzere Beşiktaş devre arasında Gedson Fernandes'in transferi konusunda Benfica ile anlaşma sağlamış ve Portekizli futbolcuyu renklerine bağlamıştı. Gedson Fernandes, 1 Temmuz 2022 itibariyle Beşiktaş forması giymeye başlayacak. Böylelikle yönetim yeni sezonun ilk transfer hamlesini gerçekleştirmiş olurken ezeli rakibi Galatasaray'a da yılın transfer çalımını atmış oldu.

Son dakika: Beşiktaştan sürpriz hamle Süper Ligin iki yıldız için transfer girişimleri başladı

SÜPER LİG'DEN İKİ HAMLE DAHA

Teknik direktörlük koltuğuna Valerien Ismael'i oturtan Beşiktaş yeni sezon transfer çalışmalarına başladı. Transfer listesinde Göztepe'nin iki yıldızı Halil Akbunar ve İrfan Can Eğriyat olduğu öğrenildi.

Beşiktaş'ın Göztepe'nin kalecisi İrfan Can Eğribayat ve Halil Akbunar'ı transfer etmeyi planladığı ve bu isimler için sezon sonunda İzmir ekibinin kapısını çalacağı belirtildi.

Haberin Devamı

Son dakika: Beşiktaştan sürpriz hamle Süper Ligin iki yıldız için transfer girişimleri başladı

Gelecek sezon ilk 11'de 4 yerli oyuncu bulundurma zorunluluğundan dolayı Kartal, Türk oyuncuların transferine öncelik verecek. Beşiktaş'ın ilgilendiği Göztepe'nin kaptanı Halil Akbunar'ın sözleşmesinde takımının küme düşmesi halinde serbest kalabileceği yönünde bir madde olduğu öğrenildi.

28 yaşındaki yıldız oyuncunun Göztepe ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. İrfan Can Eğribayat ise Ersin Destanoğlu'nun ayrılma ihtimaline karşılık düşünülüyor.