Diğer Son dakika - Bisikletin kalbi Sakarya’da atacak

Son dakika - Bisikletin kalbi Sakarya’da atacak

26.06.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Sakarya bir kez daha şampiyon bisikletçileri ağırlamaya hazırlanıyor. Sakarya’da 30 Temmuz’da başlayacak MTB Cup’ın ardından 1 Ağustos’ta startı verilecek UCI MTB Marathon Series ile yaz boyu bisiklet heyecanı devam edecek.

Son dakika - Bisikletin kalbi Sakarya’da atacak

Sakarya bir kez daha şampiyon bisikletçileri ağırlamaya hazırlanıyor. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı ve Türkiye Bisiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri, Dünya Bisiklet Birliği’nden temsilciler, milli bisikletçiler, bisiklet dernekleri ve bisikletseverin katıldığı lansman töreniyle temmuzdan ekime kadar gerçekleşecek yarışlar tanıtıldı.
Sakarya’da 30 Temmuz’da başlayacak MTB Cup’ın ardından 1 Ağustos’ta startı verilecek UCI MTB Marathon Series ile yaz boyu bisiklet heyecanı devam edecek. Ekim ayına gelindiğindeyse dünya şampiyonları Sakarya’ya adeta edecek. 23-31 Ekim günlerinde BMX Dünya Kupası, 23-27 Ekim’de Sakarya MTB Cup C2 kategorisi, 25 Ekim’de Sakarya MTB Cup C3 kategorisi ve 31 Ekim’de Sakarya MTB Cup C1 kategorisi yarışmaları düzenlenecek.

Haberin Devamı

Yazarlar