İngiltere Premier Lig Son dakika: Cristiano Ronaldo'dan bir transfer daha! Yeni adresini duyurdular

Son dakika: Cristiano Ronaldo'dan bir transfer daha! Yeni adresini duyurdular

29.05.2022 - 18:00 | Son Güncellenme:

Manchester United'daki geleceği merak konusu olan Cristiano Ronaldo ile ilgili flaş bir son dakika gelişmesi yaşandı. İtalyan basını dünyaca ünlü futbolcuyla ilgili bomba bir transfer iddiası ortaya attı. 37 yaşındaki süper yıldızın yeni adresi duyuruldu. İşte son dakika haberinin detayları...

Son dakika: Cristiano Ronaldodan bir transfer daha Yeni adresini duyurdular

Avrupa futbolunda geleceği merak edilen isimlerde ilk sıralarda yer alan Cristiano Ronaldo konusunda son dakika iddiası ortaya atıldı. Portekizli yıldızın yeni adresini İtalyanlar duyurdu. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

SÖZLEŞMESİ HENÜZ BİTMEDİ

Juventus'tan ayrıldıktan sonra Manchester City'e transfer olması beklenen ancak Alex Ferguson'un devreye girmesiyle Manchester United'a imza atan Cristiano Ronaldo, Premier Lig deviyle 2023'e kadar sözleşme imzaladı. Dünyaca ünlü futbolcunun mukavelesi 2022-2023 sezonu sonunda bitecek.

Son dakika: Cristiano Ronaldodan bir transfer daha Yeni adresini duyurdular

24 GOL VE 3 ASİST ÜRETTİ

37 yaşındaki yıldız futbolcu bu sezon 39 karşılaşmada forma şansı buldu. Cristiano Ronaldo bu maçlarda rakip fileleri 24 kez havalandırma başarısı gösterdi. 37 yaşındaki yıldız futbolcu takım arakdaşlarına da 3 gol pası verdi.

ÜST ÜSTE 3 KEZ AYIN OYUNCUSU SEÇİLDİ

Manchester United iyi bir sezon geçirmemesine rağmen Cristiano Ronaldo, Premier Lig'de farkını hissettirdi. Dünyaca ünlü oyuncu üst üste 3 kez Premier Lig'de ayın oyuncusu unvanın sahibi oldu.

Haberin Devamı

Son dakika: Cristiano Ronaldodan bir transfer daha Yeni adresini duyurdular

UNITED'DEN AYRILMAK İSTİYOR

İngiliz devi Manchester United'da sezonun bitmesinin ardından teknik direktör belli oldu. Kırmızı Şeytanlar, Erik ten Hag'la anlaştı. Tecrübeli teknik adamın Cristiano Ronaldo'yu takımda tutmak istediği öğrenildi. 37 yaşındaki yıldızın ise Manchester United'dan ayrılmak istediği kaydedildi.

PSG'Yİ REDDETTİ

Cristiano Ronaldo'ya ilgili geçtiğimiz haftalarda flaş bir transfer iddiası ortaya atılmıştı. Fransız devi Paris Saint Germain'in 37 yaşındaki oyuncuyu transfer etmek istediği iddiaları gündeme gelmişti. Cristiano Ronaldo'nun Paris Saint Germain'den gelen transfer teklifini kabul etmediği vurgulanmıştı.

Son dakika: Cristiano Ronaldodan bir transfer daha Yeni adresini duyurdular

İTALYANLAR YENİ ADRESİNİ DUYURDU

Manchester United'dan ayrılması beklenen Cristiano Ronaldo konusunda bomba bir son dakika gelişmesi yaşandı. İtalyan gazetesi Tancredi Palmieri, Cristiano Ronaldo'nun yeni adresini duyurdu.

MOURİNHO TAKIMINDA İSTİYOR

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde şampiyonluk yaşayan Roma'nın 37 yaşındaki yıldızı transfer etmek istediği öğrenildi. Jose Mourinho'nun da eski öğrencisinin transferine izin verdiği kaydedildi. Portekizli futbolcuyla Roma arasında bir transfer görüşmesi gerçekleştiği belirtildi.

Son dakika: Cristiano Ronaldodan bir transfer daha Yeni adresini duyurdular

MUHTEŞEM BİRLİKTELİK

Cristiano Ronaldo, Jose Mourinho'nun öğrencisi olarak kariyeri boyunca 164 müsabakaya çıktı. 37 yaşındaki santrafor bu maçlarda rakip fileleri 168 kez havalandırdı. Cristiano Ronaldo takım arkadaşlarına da 49 asist yapma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı

Real Madrid ve Liverpool taraftarları Paris sokaklarında