Almanya Bundesliga Son dakika - Devlerin Haaland savaşı! Rekor bonservis

Son dakika - Devlerin Haaland savaşı! Rekor bonservis

04.04.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Avrupa futbolunda son dönemin en çok konuşan ismi Erling Haaland şimdiden transfer piyasasını karıştırdı. İspanya’da Real Madrid-Barcelona rekabeti başlarken, Premier Lig ekipleri ve PSG de sıraya girdi

CELAL UMUT EREN

Haberin Devamı

Avrupa futbolunda Erling Haaland fırtınası esiyor. Borussia Dortmund’da forma giyen Norveçli forvet, şimdiden transfer piyasasını allak bullak etti.
Bu sezon Dortmund’da 31 resmi maçta 33 gol atan 20 yaşındaki oyuncu, Avrupa’nın devlerini peşine taktı.
İngiltere’de Daily Mirror, Manchester City, Manchester United ve Chelsea’nin takibini haberine taşıdı. Bu 3 İngiliz kulübünün de şimdiden Haaland’a göre taktik formasyon hazırladığı bile yazıldı.

Menajeri çalışıyor
Fransa’da da PSG’nin ciddi bir bütçe ayıracağı ve Haaland’ı mutlaka istediği aktarıldı. Ancak esas sıcak gelişme İspanya’dan geldi. MARCA’nin kapağına taşıdığı ve tam sayfa verdiği haberinde Real Madrid-Barcelona derbisinin Norveçli golcünün transferi için başladığı vurgulandı.
Erling Haaland’ın babası ve aynı zamanda menajeri Alf-Inge Haaland, 2 gün önce İspanya’ya giderek hem Real Madrid hem de Barcelona kulüpleriyle tanışma toplantısı gerçekleşti.
Şu anda herhangi bir transfer görüşmesi yapılmadığı sadece bir tanışma toplantısı olduğu kaydedildi.
Daily Mail de dün manşetine Haaland’ı taşıyarak, Cristiano Ronaldo ve Messi gibi isimleri gölgelemeyi başaran yıldız forveti yeni efsane olarak tanıttı. Haaland’ın değerinin 150 milyon euroyu aştığı belirtildi.

Haberin Devamı

Dortmund’dan rekor talep
Borussia Dortmund ile 2024’e kadar sözleşmesi olan Erling Haaland için bonservis bedeli de belirlendi. Buna göre Alman kulübü, en az 150 milyon euroluk bir bonservis istediğini ilan etti. Bununla beraber tekliflerin durumuna göre 170 milyon euroya da bu rakamın çıkacağı kaydedildi. Haaland, Dortmund kariyerinde 2 senede 49 maçta 49 gol attı.