Galatasaray Eski Beşiktaşlı, Galatasaray yolunda! Okan Buruk telefonda ikna etti

Eski Beşiktaşlı, Galatasaray yolunda! Okan Buruk telefonda ikna etti

26.01.2024 - 18:55 | Son Güncellenme:

Angelino ile yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray'ın sol bek arayışlarında sona yaklaştığı iddia edildi. Okan Buruk'un telefonda görüştüğü milli futbolcunun, sarı-kırmızılı formayı giymeye sıcak baktığı vurgulandı.

Eski Beşiktaşlı, Galatasaray yolunda Okan Buruk telefonda ikna etti

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı-kırmızılılarda Angelino'nun opsiyonunun kullanılmaması kararı sonrası sol bek arayışları hız kazandı. Galatasaray'ın bu dönemde sürpriz bir hamlede bulunduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılıların transfer gündemine gelen Beşiktaş'ın eski yıldızı için Okan Buruk'un devreye girdiği aktarıldı. Buruk'un telefonda görüştüğü milli futbolcunun Galatasaray'da oynamaya sıcak baktığı belirtildi.

Angelino'nun RB Leipzig'e geri dönmesi için harekete geçen Galatasaray'ın sol bek transferi için flaş bir hamlede bulunduğu öğrenildi. Sabah'ın haberine göre; Galatasaray, Rangers forması giyen Rıdvan Yılmaz'ın peşine düştü.

Sarı-kırmızılıların, sol bek transferi listesindeki ilk adayın Rıdvan Yılmaz olduğu aktarıldı. Okan Buruk'un da genç futbolcunun transferine onay verdiği belirtildi.

Okan Buruk'un Rıdvan Yılmaz ile telefonda görüştüğü kaydedildi. Okan Buruk ile telefonda görüşen Rıdvan Yılmaz'ın kiralık olarak Galatasaray'da forma giymeye sıcak baktığı vurgulandı. Rıdvan Yılmaz'ın yapılacak anlaşmada opsiyon maddesinin yer almasını istemediği aktarıldı.

Haberin Devamı

BURUK: ANGELINO AYRILACAK GİBİ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, İstanbulspor'u 3-1 mağlup ettikleri maçtan sonra Angelino'nun veda ihtimalini doğrulamıştı. Okan Buruk açıklamasında şu ifadeleri dile getirmişti:

"Sol bek transferi yapmak istiyoruz, Angelino ayrılacak gibi görünüyor. Sacha Boey'in ayrılmasından yana değilim. Önemli bir rakam gelirse, bunu başkan ve yönetim kurulu değerlendirir. Kararlarına saygı duyacağız. Ayrılık olursa, yerine birini isteyeceğiz. Sacha Boey'in durumu net değil. Uzun zamandır ilgilenen kulüpler var. Birçok oyuncumuza ilgi var. Son kararı yönetim verecek."

Rıdvan Yılmaz, Rangers'ta bu sezon 16 maça çıktı. 22 yaşındaki sol bek bu süreçte 2 gol sevinci yaşadı. Rıdvan Yılmaz aynı zamanda 1 asist üretti.

22 yaşındaki sol bekin Rangers ile olan sözleşmesi 31 Mayıs 2027'de sona erecek. Rıdvan Yılmaz'ın güncel piyasa değeri ise 4 milyon 500 bin euro.

Beşiktaş altyapısında yetişen Rıdvan Yılmaz, 2022-2023 sezonu başında 4 milyon euro karşılığında Rangers'ın yolunu tuttu. Rıdvan Yılmaz'ın bir sonraki satışından elde edilecek kardan Beşiktaş'ın yüzde 20 pay alacağı belirtildi.

22 yaşındaki sol bek, A Milli Futbol Takımı'nda 6 müsabakada şans buldu.