Hollanda Son dakika - EURO 2020'de Hollanda'nın ev avantajı!

Son dakika - EURO 2020'de Hollanda'nın ev avantajı!

07.06.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

C Grubu’nda 3 maçını da Amsterdam’da oynayacak olan Hollanda, liderlik için avantajlı görülüyor. Avusturya, Ukrayna ve Kuzey Makedonya’nın önünde Portakallar ön plana çıkıyor

Son dakika - EURO 2020de Hollandanın ev avantajı

EURO 2020’de C Grubu’nda Hollanda favori olarak öne çıkarken Avusturya, Ukrayna ve Kuzey Makedonya, ikincilik bileti arayacak. EURO 88’in unutulmaz şampiyonu Portakallar, Ronald Koeman’ın liderliğinde Amsterdam’ta tam 3 maça çıkacaklar ve bu sayede C Grubu’nda birincilik koltuğunu almak istiyorlar. EURO 2020’de C Grubu’nda Hollanda favori olarak öne çıkarken Avusturya, Ukrayna ve Kuzey Makedonya, ikincilik bileti arayacak. EURO 88’in unutulmaz şampiyonu Portakallar, Ronald Koeman’ın liderliğinde Amsterdam’ta tam 3 maça çıkacaklar ve bu sayede C Grubu’nda birincilik koltuğunu almak istiyorlar. Tarihinde ilk kez kupaya gelen Kuzey Makedonya, grubun kaderini belirleyecek takım olarak göze çarpıyor.

Haberin Devamı

HOLLANDA: EURO 2020’de C Grubu’nda önemli bir avantaja sahip olan Hollanda’nın kadrosu ülkede pek beğenilmiyor.

Total Futbol yılları, EURO 88 şampiyonluğu, 90’lı ve 2000’li dönemlerindeki jenerasyonlardan sonra EURO 2020’ye giden kadro soru işaretleri taşıyor. Aynı zamanda Barcelona’yı çalıştıran Ronald Koeman’ın motivasyonu da nasıl olacak merak ediliyor. Barcelona ile ligi 3. bitiren ve geleceği tartışılan Koeman’ın performansından endişe ediliyor. Buna karşın Koeman, “Güçlü bir takımız. Bana göre teknik direktörün isteyeceği kalitede bir kadroya sahibim. Özellikle gelecek vaat eden hücumcularımızla güçlü bir forvet hattımız var. Sadece biraz daha üzerine koymalıyız. Amsterdam’da grup maçlarımızı oynayacağız. Şampiyonluk istiyorsa elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız” ifadelerini kullandı. Hücumda Memphis Depay’ın liderliği, orta sahada Frenkie de Jong, Klaasen, van de Beek ve Wijnaldum’un varlığı, defansta de Vrij, de Light ve Daley Blind gibi isimlerin olması ise gözden kaçmamalı.

Yazarlar