Galatasaray Son dakika: Ezgjan Alioski, Galatasaray'a imza atıyor!

Son dakika: Ezgjan Alioski, Galatasaray'a imza atıyor!

06.05.2021 - 12:15 | Son Güncellenme:

İngiliz basını Leeds United'ın sol bek oyuncusu Ezgjan Alioski'nin Galatasaray'a çok yakın olduğunu duyurdu.

Galatasaray'da ligin sonu yaklaştıkça transferde önemli gelişmeler yaşanıyor. Sarı Kırmızılılar, Marcelo Saracchi'nin ayrılığı sonrası sol bek transferi için çalışmalarını sürdürüyor. Galatasaray'ın gündeminde yer alan isimlerden biri de Leeds United forması giyen Makedon sol bek Ezgjan Alioski...

Haberin Devamı

2017 yılından beri Leeds United forması giyen Alioski'nin sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Mirror'da yer alan habere göre 29 yaşındaki sol bek, Galatasaray'ın teklifini kabul etti.

Bosman kanunları gereği şu anda istediği takıma imza atabilecek konumda olan Alioski'nin Leeds United'dan gelen sözleşme yenileme teklifini geri çevirdiği ve Galatasaray'a transfer olmak için gün saydığı belirtildi.

Ezgjan Alioski, sol bek dışında sol önde de forma giyebiliyor. Bu sezon Leeds United formasıyla toplamda 34 maça çıkan 29 yaşındaki Makedon sol bek 3 gol atıp 1 asist yaptı.

Galatasaray'ın sol bek transferi gündeminde Crystal Palace'tan sezon sonunda ayrılacak Patrick Van Aanholt ve Meksika'nın Leon kulübünde forma giyen Yairo Moreno da bulunuyor.

Haberin Devamı