Futbol Fatih Terim Panathinaikos'a imzayı attı, Acun Ilıcalı harekete geçti!

Fatih Terim Panathinaikos'a imzayı attı, Acun Ilıcalı harekete geçti!

26.12.2023 - 19:32 | Son Güncellenme:

Yunan ekibi Panathinaikos, Teknik Direktörlük koltuğu için Fatih Terim ile anlaşmaya vardı. Terim, Yunan ekibiyle 3 Ocak'ta sahaya çıkarken Panathinaikos'u yayınlayacak kanalla ilgili sürpriz gelişme yaşandı.

Fatih Terim Panathinaikosa imzayı attı, Acun Ilıcalı harekete geçti

Kariyerinde son olarak Galatasaray'ı çalıştıran Fatih Terim yaklaşık 2 yıl sonra yeşil sahalara geri dönüş hazırlığında. Yunanistan Süper Lig ekiplerinden Panathinaikos, deneyimli teknik adamla el sıkıştı.

Haberin Devamı

PANATHINAIKOS, TERİM'LE 1.5 YILLIK ANLAŞMAYA VARDI
Yunanistan Süper Ligi'nde şampiyonluk yarışı veren Panathinaikos, Fatih Terim ile 1.5 yıllık anlaşmaya vardı. Son olarak 2021-22 sezonunun yarısına kadar Galatasaray'da görev alan tecrübeli teknik adam, daha sonra herhangi bir takımda çalışmamıştı. Yarın sabah saatlerinde Yunanistan'a gidecek olan Fatih Terim'in gün içinde resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

İLK MAÇ 3 OCAK'TA
Panathinaikos yeni yılın ilk maçına 3 Ocak'ta evinde Pas Giannina ile karşı karşıya gelecek. Panathinaikos sonraki iki maçını daha evinde oynarken sırayla Panetolikos ve Olympiakos ile karşı karşıya gelecek.

ACUN ILICALI'DAN HAMLE
Yunanistan Süper Ligi'nin maçlarını Türkiye'de yayınlayan bir mecra yok. Gazetta GR'nin haberine göre, TV8.5'un sahibi Acun Ilıcalı, Fatih Terim'in çalıştıracağı Panathinaikos'un maçlarını kanalda yayınlatmak için harekete geçti.

Haberin Devamı

13 YILDIR ŞAMPİYON OLAMIYORLAR
13 yıldır şampiyonluk özlemi çeken yeşil-beyazlı takım, Yunanistan Ligi'nde 34 puanla ikinci sırada yer alıyor. Liderlik koltuğunda 35 puanla PAOK oturuyor.

BASKETBOLDA ATAMAN, FUTBOLDA TERİM
Panathinaikos futbol takımının Fatih Terim ile anlaşma durumunda kulübün iki ana branşının da birinci adamı Türk olacak. Panathinaikos'un basketbol takımı yazın başantrenörlüğe Ergin Ataman'ı getirmişti. Panathinaikos Futbol A Takım teknik direktörlüğüne Fatih Terim'in getirilmesi durumunda kulübün iki ana branşında da antrenör olarak iki Türk görev almış olacak.