Fenerbahçe Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun alternatifini buldu! Bonservissiz dünya yıldızı

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun alternatifini buldu! Bonservissiz dünya yıldızı

22.02.2024 - 19:00 | Son Güncellenme:

Avrupa'dan çok sayıda takımın radarında olan Ferdi Kadıoğlu'nun muhtemel veda ihtimali nedeniyle Fenerbahçe'nin sürpriz bir hamle yaptığı iddia edildi. Sarı-lacivertlilerin sezon sonunda boşa çıkacak yıldız futbolcuyla görüştüğü öğrenildi.

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlunun alternatifini buldu Bonservissiz dünya yıldızı

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'nin yıldızı Ferdi Kadıoğlu'nun sezon sonunda sarı-lacivertlilere veda edebileceği öne sürüldü. Fenerbahçe'de kurmayların genç oyuncunun muhtemel vedası nedeniyle sol bek arayışlarına başladığı belirtildi. Fenerbahçe'nin milli yıldızın yerine düşündüğü dünyaca ünlü sol bekle görüştüğü aktarıldı.

Haberin Devamı

Suudi Arabistan basınında çıkan haberlere göre; Fenerbahçe'nin Brezilyalı sol bek Alex Sandro ile görüşmelere başladığı kaydedildi. Juventus ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Alex Sandro'nun takımdan ayrılmak istediği belirtildi.

Alex Sandro'nun sezon sonunda boşa çıkacak olmasının Fenerbahçe'yi bu transfere ittiği vurgulandı. Alex Sandro bu sezon Juventus'ta 12 maça çıktı ve 532 dakika sahada kaldı.

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlunun alternatifini buldu Bonservissiz dünya yıldızı

Serie A deviyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek Alex Sandro'nun güncel piyasa değeri 2 milyon euro. Atletico Paranaense altyapısında futbola başlayan Brezilyalı sol bek daha sonra Maldonado ve Porto'da oynadı. Juventus, 2015-2016 sezonu başında yıldız futbolcu için 28 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Haberin Devamı

İSMAİL KARTAL'IN VAZGEÇİLMEZİ FERDİ

Fenerbahçe'den sezon sonunda ayrılması beklenen Ferdi Kadıoğlu bu sezon 34 maçta şans buldu. 24 yaşındaki sol bek bu karşılaşmalarda 2 gol ile 3 asist üretti.

Fenerbahçe ile sözleşmesi 30 Haziran 2026'da bitecek Ferdi Kadıoğlu'nun güncel piyasa değeri 20 milyon euro. NEC Nijmegen altyapısında yetişen Ferdi Kadıoğlu, 2018-2019 sezonu başında 1 milyon 400 bin euro bedelle sarı-lacivertlilere imza attı.

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlunun alternatifini buldu Bonservissiz dünya yıldızı

Ferdi Kadıoğlu, A Milli Futbol Takımı'nda 15 karşılaşmada forma şansı buldu. 24 yaşındaki sol bek bu süreçte 1 gol sevinci yaşadı.

Yazarlar