Fenerbahçe Son dakika - Fenerbahçe'de gözler Ankara’da akıllar İstanbul’da!

Son dakika - Fenerbahçe'de gözler Ankara’da akıllar İstanbul’da!

08.05.2021 - 07:01 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, ligin en kritik haftasında lider Beşiktaş’ın Galatasaray derbisinde hata yapmasını bekleyecek. Emre Belözoğlu ve ekibi de Ankaragücü deplasmanından 3 puan çıkararak şansını son kadar sürdürmek isteyecek

Son dakika - Fenerbahçede gözler Ankara’da akıllar İstanbul’da

Fenerbahçe, Süper Lig’in en kritik haftasında Ankaragücü’ne konuk oluyor. Başkent temsilcisine karşı çok önemli bir 90 dakikaya çıkacak sarı-lacivertliler, bir yandan da İstanbul’daki Galatasaray-Beşiktaş derbisini takip edecek.
Emre Belözoğlu ve takımı, ligde kalma mücadelesi veren ve hata şansı bulunmayan Ankaragücü önünde mutlaka 3 puan arayacak. Aksi takdirde ligdeki zirve şansı daha da zora girecek, hatta bitme noktasına gelecek.
Fenerbahçe, Ankara’da Eryaman Stadı’ndaki zorlu mücadeleden galip gelmek için tüm hazırlıklarını tamamladı. Rakipte tecrübeli stoper Kulusic’in cezalı oluşunu fırsata çevirmek isteyen Emre Belözoğlu, özellikle savunma arkasına atılacak paslarla Valencia’yı kaçırmayı hedefliyor. Bu sebeple de Mesut Özil, İrfan Can, Mert Hakan ve Sosa gibi etkili pas atan oyuncularına güveniyor.
Ankaragücü’nün de son 5 maçın 3’ünü kaybedip, 2’sinde berabere kalması bir diğer önemli konu oldu. Hikmet Karaman’ın ekibinin mutlaka kazanması gerekiyor. Ligde kalma mücadelesi veren Ankaragücü, Fenerbahçe önünde belki de son kozlarını oynayacağı maça adeta final havasında bakıyor. Tüm bu nedenlerle Fenerbahçe hem ligde kalmak isteyen rakibine konuk olacak hem de İstanbul’daki derbiden olumlu sonuç bekleyecek.

Haberin Devamı

Son dakika - Fenerbahçede gözler Ankara’da akıllar İstanbul’da

Samatta ve Serdar yok
Süper Lig’in 40. haftasında bugün Ankaragücü’ne konuk olacak Fenerbahçe, hazırlıklarını tamamladı. Emre Belözoğlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ısınma ve koordinasyon çalışmalarının ardından taktik programla sona erdi. Öte yandan Fenerbahçe, dün özel uçakla Ankara’ya gitti ve kampa girdi. Kamp kadrosunda geçen hafta sakatlığı yüzünden oynayamayan Serdar Aziz yine yer almadı. Ayrıca son haftaların yedek kalan ismi Samatta da kadroya yazılmadı.