Fenerbahçe Fenerbahçe'de Rade Krunic gerçekleri! Fred'in dönüşü ilaç olacak

Fenerbahçe'de Rade Krunic gerçekleri! Fred'in dönüşü ilaç olacak

20.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Sarı-lacivertli takımın teknik patronu İsmail Kartal'ın ısrarıyla ara transfer döneminde kadroya katılan Bosna Hersekli oyuncu, sergilediği performansla eleştirilere hedef oldu.

Fenerbahçede Rade Krunic gerçekleri Fredin dönüşü ilaç olacak

Fenerbahçe’de Teknik Direktör İsmail Kartal’ın altı numara için ısrarla istediği Rade Krunic, ara transfer döneminde kadroya katılırken, forma giydiği maçlarda ortaya koyduğu performansla bir anda eleştiri oklarının hedefi olmuştu.

Haberin Devamı

Milan’dan alınan tecrübeli futbolcu uzun süre hem yaz hem de ara dönemde Fenerbahçe’de gündem olunca beklenti de yükselmişti. Krunic’i taraftarlar sosyal medyadan eleştirirken, yönetimin ve teknik heyetin oyuncudan herhangi bir şüphesinin bulunmadığı öğrenildi. Özellikle teknik heyetin Fred’in dönüşüyle Krunic’in kendini bulacağı düşüncesinde olduğu bildirildi.

Fenerbahçede Rade Krunic gerçekleri Fredin dönüşü ilaç olacak

Pas oyununda zorlanıyor

Uyum sürecinin yanında, İsmail Yüksek’in zaman zaman pas oyununda zorlanması nedeniyle Bosna Hersekli oyuncunun da bundan etkilendiği ifade edildi. Fenerbahçe’nin baskıya ve pasa dayalı sisteminde de çok önemli bir yeri olan Fred’in dönüşüyle Krunic’in rahatlayacağı ve Milan’da etkili performans ortaya koyduğu günlerine geri döneceği vurgulandı. Süper Lig’de ilk kez Samsunspor maçında 4 dakika şans bulan Krunic ardından Başakşehir, MKE Ankaragücü, Antalyaspor ve Alanyaspor maçlarında 90 dakika görev yaptı.

Haberin Devamı

Tecrübeli futbolcu son oynanan Çaykur Rizespor mücadelesinin ilk yarısında etkisiz bir performans ortaya koyunca ikinci devrede kulübeye alınmıştı.

OSAYI SAMUEL BİR ADIM ÖNDE

Fenerbahçe’de Osayi Samuel’in dönüşü ile sağ kanadın ardından sağ bekte de büyük bir rekabet yaşanacak. Nijeryalı oyuncunun Afrika Uluslar Kupası’na gitmesinin ardından şans bulan Mert Müldür etkili performansıyla Teknik Direktör İsmail Kartal’dan tam not almıştı.

İstanbulspor, MKE Ankaragücü ve Alanyaspor maçlarında asist, Konyaspor mücadelesinde de gol atarak skor katkısı da veren Müldür ilk 11’e aday olduğunu göstermişti. Ancak Kartal’ın, 24 yaşındaki öğrencisinin etkili oyununa rağmen takıma katılan Osayi’den yana tercihini kullanacağı öğrenildi.

Yazarlar