Fenerbahçe Fenerbahçe'de Ryan Kent gerçekleri! Lazio'nun kapısından dönmüştü

Fenerbahçe'de Ryan Kent gerçekleri! Lazio'nun kapısından dönmüştü

02.02.2024 - 18:24 | Son Güncellenme:

Avrupa'da transferin son gününde Roma'ya giden ve Lazio ile sözleşme imzalayan ancak son anda vazgeçen Ryan Kent'le ilgili gerçekler ortaya çıktı. İngiliz futbolcunun reddettiği tek kulübün Lazio olmadığı öğrenildi.

Fenerbahçede Ryan Kent gerçekleri Lazionun kapısından dönmüştü

Süper Lig devi Fenerbahçe'de forma şansı bulamaması nedeniyle takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Ryan Kent, Avrupa'da transferin son gününde Lazio ile anlaşma sağladı. Ryan Kent, Lazio ile anlaşması ve sözleşmeye imza atmasına rağmen son anda transferden vazgeçti.

Haberin Devamı

İngiliz futbolcu ve menajeri daha sonra Türkiye'ye geri döndü. Ryan Kent ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

İtalyan gazeteci Nicolo Schira'nın haberine göre; Ryan Kent'in reddettiği tek takımın Lazio olmadığı aktarıldı. Ryan Kent'e son 48 saat içerisinde Suudi Arabistan'dan Al Ettifaq ile Championship'ten Hull City'nin de talip olduğu vurgulandı.

27 yaşındaki sol kanat oyuncusunun Lazio'nun dışında Hull City ve Al Ettifaq'tan gelen transfer tekliflerini geri çevirdiği belirtildi.

Ryan Kent bu sezon Fenerbahçe formasını 15 resmi maçta giydi ve 633 dakika sahada kaldı. İngiliz sol kanat bu süreçte 1 gol sevinci yaşadı. Ryan Kent aynı süreçte 2 asist üretti.

Ryan Kent'in Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. 27 yaşındaki İngiliz futbolcunun güncel piyasa değeri 7 milyon euro.

Haberin Devamı

Liverpool altyapısında yetişen Ryan Kent daha sonra Coventry City, Barnsley, Freiburg ve Bristol City'de kiralık olarak oynadı. Ryan Kent, Rangers ile sözleşmesi bittikten sonra bedelsiz şekilde Fenerbahçe'ye imza attı.