Fenerbahçe Fenerbahçe'de yeni rekor hedefi! Ferdi Kadıoğlu'nda EURO 2024 faktörü

Fenerbahçe'de yeni rekor hedefi! Ferdi Kadıoğlu'nda EURO 2024 faktörü

16.02.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Eljif Elmas, Vedat Muriqi ve Kim Min-Jae gibi satışlarla dikkat çeken Fenerbahçe, son olarak Arda Güler'i Real Madrid'e gönderdi. Fenerbahçe'de sıradaki rekor hedefinin Ferdi Kadıoğlu olduğu öne sürüldü.

Fenerbahçede yeni rekor hedefi Ferdi Kadıoğlunda EURO 2024 faktörü

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de sezon başında Arda Güler ile yollar ayrıldı. Sarı-lacivertlilerde rekor bedelle ayrılan Arda Güler'in ardından Ferdi Kadıoğlu'nun satışından da rekor bedel hedeflendiği iddia edildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de idarecilerin Avrupa'dan çok sayıda dev kulübün radarında olan Ferdi Kadıoğlu için rekor transfer ücretini hedeflediği belritildi. Fanatik'in haberine göre; Ferdi Kadıoğlu için Arsenal, Borussia Dortmund, Inter, Napoli ve Ajax harekete geçti.

Fenerbahçede yeni rekor hedefi Ferdi Kadıoğlunda EURO 2024 faktörü

Fenerbahçe'nin 2024 Avrupa Şampiyonası'nda kadroda yer alması beklenen Ferdi Kadıoğlu'nun değerinin katlanacağına inandığı aktarıldı. Ferdi Kadıoğlu bu sezon Fenerbahçe'de 33 maçta şans buldu.

24 yaşındaki Ferdi Kadıoğlu, bu süreçte 2 kez rakip fileleri havalandırdı. Yıldız futbolcu aynı süreçte 3 asist üretti. Ferdi Kadıoğlu'nun Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Milli yıldızın güncel piyasa değeri 20 milyon euro.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Ferdi Kadıoğlu için kısa süre önce yaptığı açıklama şu şekilde: "Ferdi Kadıoğlu benim ilk yurt dışı transferimdir. 10 numara için almıştık. O kadar güzel gelişti ki... Fenerbahçe’de mutlu ama artık yeni bir hikaye yazma zamanı geldi. Ferdi 24 yaşında. Her maç üstüne koyarak gidiyor. Tahminim, sezon sonunda yeni bir hikayeye yelken açacağı yönünde."

Fenerbahçede yeni rekor hedefi Ferdi Kadıoğlunda EURO 2024 faktörü

ESA Arnhem altyapısında futbola başlayan Ferdi Kadıoğlu daha sonra NEC Nijmegen'de forma giydi. Fenerbahçe, 2018-2019 sezonu başında Ferdi Kadıoğlu için 1 milyon 400 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Sağ kanat, sol kanat, sol bek ve sağ bekte forma giyen Ferdi Kadıoğlu, A Milli Futbol Takımı'nda 15 karşılaşmada süre aldı. 24 yaşındaki oyuncu bu müsabakalarda 1 kez rakip fileleri havalandırdı.