Fenerbahçe Fenerbahçe'den 4 yıldıza Avrupa devleri talip! Transfer için büyük yarış

Fenerbahçe'den 4 yıldıza Avrupa devleri talip! Transfer için büyük yarış

23.02.2024 - 19:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Galatasaray ile şampiyonluk yarışında zirveye oynayan Fenerbahçe'nin bu sezon gösterdiği performans parmak ısırttı. Sarı-lacivertlilerde, 4 yıldızın gösterdiği muhteşem performans sonrası Avrupa devlerinin kıskacına girdiği öğrenildi.

Fenerbahçeden 4 yıldıza Avrupa devleri talip Transfer için büyük yarış

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de yıldız futbolcular bu sezon gösterdiği performansla ön plana çıktı. UEFA Konferans Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda şampiyonluk hedefleyen sarı-lacivertlilerde yıldızlar için devlerin sıraya girdiği aktarıldı.

Haberin Devamı

Fanatik'in haberine göre; Fenerbahçe'de sezon başından bu yana İsmail Kartal'ın vazgeçemediği 4 oyuncu için Avrupa devlerinin harekete geçmeyi planladığı öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin 4 yıldızı için astronomik teklifler alabileceği kaydedildi.

DEVLERİN GÖZDESİ FERDİ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un sezon sonunda ayrılmasına izin vermeyi planladığı Ferdi Kadıoğlu için son dönemde çok sayıda Avrupa devinin harekete geçtiği belirtildi. 24 yaşındaki yıldız futbolcunun Bayern Münih, Borussia Dortmund, Arsenal, Milan, Napoli, Sevilla ve Ajax ile anıldığı aktarıldı.

Avrupa’nın birçok devinin 24 yaşındaki oyuncuyu yakından takip etmeye devam ettiği öğrenildi. Fenerbahçe'nin 2024 Avrupa Şampiyonası'ndan sonra Ferdi Kadıoğlu için gelecek teklifleri değerlendirmeye almayı planladığı vurgulandı.

Haberin Devamı

İSMAİL, İTALYAN KISKACINDA

Fenerbahçe'nin milli oyuncusu İsmail Yüksek için de Serie A ekiplerinin devrede olduğu aktarıldı. Sarı-lacivertlilerin yıldız oyuncu için Avrupa Şampiyonası'ndan sonra gelecek teklifleri değerlendirebileceği kaydedildi.

İsmail Yüksek'in adı şu ana kadar Milan, Torino, Napoli, Fiorentina ve Bayer Leverkusen ile anıldı.

NAPOLI'DEN OOSTERWOLDE HEDEFİ

Fenerbahçe'den Eljif Elmas ve Kim Min Jae'yi renklerine bağlayan Napoli'nin yeni hedefinin Jayden Oosterwolde olduğu aktarıldı. Mavi-beyazlıların ara transfer döneminde Jayden Oosterwolde için hamle yaptığı ancak transferi gerçekleştiremediği belirtildi.

Napoli'nin sezon sonunda Jayden Oosterwolde için yeni bir hamle yapmayı planladığı kaydedildi.

SZYMANSKI HAYRAN BIRAKTI

Fenerbahçe'nin Dinamo Moskova'dan renklerine bağladığı Sebastian Szymanski'nin genel performansının büyük beğeni topladığı aktarıldı. Sarı-lacivertlilerde 12 gol ve 14 asist üreten Sebastian Szymanski için Bayer Leverkusen'in takipte olduğu aktarıldı.

Serie A devi Milan'ın da Polonyalı futbolcuyu transfer listesine dahil ettiği vurgulandı. Öte yandan Premier Lig ekiplerinden Tottenham'ın Sebastian Szymanski'yi bir süredir izlettiği ve sezon sonunda hamle yapabileceği öğrenildi.

Yazarlar