Fenerbahçe Fenerbahçe'ye Ada'dan stoper! Premier Lig devleri yarışta

Fenerbahçe'ye Ada'dan stoper! Premier Lig devleri yarışta

23.03.2024 - 19:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların Premier Lig'de forma giyen tecrübeli futbolcuyu renklerine bağlamak istediği iddia edildi. Sarı-lacivertlilerin gündemindeki savunmacı için Arsenal ve Liverpool'un da ilgisinin bulunduğu aktarıldı.

Fenerbahçeye Adadan stoper Premier Lig devleri yarışta

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-lacivertlilerin, Premier Lig'de forma giyen tecrübeli stoperi renklerine bağlamak istediği öne sürüldü.

Haberin Devamı

Premier Lig ekibiyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek tecrübeli futbolcu için Arsenal ve Liverpool'un da ilgisinin bulunduğu belirtildi. Takvim'in haberine göre; Fenerbahçe, Fulham forması giyen Tosin Adarabioyo'nun peşine düştü.

Fenerbahçeye Adadan stoper Premier Lig devleri yarışta

Sarı-lacivertlilerin 26 yaşındaki stoperi kadrosuna katmak istediği belirtildi. Tosin Adarabioyo için Arsenal ve Liverpool'un da ilgisinin bulunduğu kaydedildi.

Tosin Adarabioyo'nun menajeriyle Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco'nun birkaç kez görüşme gerçekleştirdiği aktarıldı. Sarı-lacivertlilerin tecrübeli futbolcunun transferinde ısrarcı olduğu vurgulandı.

26 yaşındaki stoper bu sezon Fulham'da 20 maça çıktı ve 1 gol sevinci yaşadı. İngiliz stoperin Fulham ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Tosin Adarabioyo'nun güncel piyasa değeri 15 milyon euro.

Haberin Devamı

Fenerbahçeye Adadan stoper Premier Lig devleri yarışta

Manchester City altyapısında yetişen Tosin Adarabioyo, West Bromwich Albion ve Blackburn Rovers'ta kiralık olarak forma giydi. Fulham, 2020-2021 sezonu başında 1 milyon 650 bin euro bedelle İngiliz stoperi renklerine bağladı.