Fenerbahçe Son dakika: Fenerbahçe'ye kötü haber! Transfer için devreye girdiler

Son dakika: Fenerbahçe'ye kötü haber! Transfer için devreye girdiler

13.05.2022 - 19:05 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç ve kurmayları gelecek sezon için kadro planlamasına hız verdi. Sarı-lacivertlilerin transfer listesinde yer alan tecrübeli savunmacıya Avrupa'dan iki talip çıktığı iddia edildi. İşte son dakika haberinin detayları...

Son dakika: Fenerbahçeye kötü haber Transfer için devreye girdiler

Süper Lig'de gelecek sezon için Şampiyonlar Ligi bileti alınmasına artık kesin gözüyle bakılırken, Fenerbahçe'de idareciler bir yandan da teknik direktör arayışında sona yaklaştı. Sarı-lacivertlilerde Ali Koç ve kurmayları gözünü transfer dönemine de çevirdi. Fenerbahçe'nin gündeminde yer alan tecrübeli oyuncuya Avrupa'dan iki takımın talip olduğu öne sürüldü. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

KİM MİN JAE VE ATTİLA SZALAİ'YE TALİPLER VAR

Fenerbahçe'de bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Kim Min Jae ve Attila Szalai'ye talipler olduğu öğrenildi. Sarı-lacivertlilerde bu iki isimden birinin satılması halinde elde edilecek gelirle yine genç bir futbolcunun transfer edilmesi planlanıyor. Fenerbahçe'de Attila Szalai ya da Kim Min Jae'nin ayrılması durumunda transfer listesine dahil edilen ilk isim Danilho Doekhi oldu.

Son dakika: Fenerbahçeye kötü haber Transfer için devreye girdiler

SEZON SONUNDA BOŞA ÇIKACAK

Hollanda Ligi ekiplerinden Vitesse'de forma giyen tecrübeli savunmacı için Fenerbahçe'de kurmaylar harekete geçti. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 23 yaşındaki stoperin durumunun yakından takip edildiği öğrenildi.

AVRUPA'DAN İKİ TALİP

Haberin Devamı

Fanatik Gazetesi'nin Hollanda basınına dayandırdığı habere göre; Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Danilho Doekhi'ye iki takım talip oldu. Sarı-lacivertlilerin yanı sıra Union Berlin ve Rangers'ın Danilho Doekhi'yi transfer etmek istediği belirtildi.

Son dakika: Fenerbahçeye kötü haber Transfer için devreye girdiler

BERLİN'DE AVRUPA HESAPLARI

Union Berlin'in Bochum'u yenmesi halinde Avrupa kupalarına katılmayı garantileyeceği hafta öncesi Danilho Doekhi'yi gündemine aldığı yazıldı. Bundesliga temsilcisinin transfer listesinde Amos Pieper'ın da olduğu öğrenildi.

TAKIMIN VAZGEÇİLMEZİ

Vitesse'de 2018'den bu yana forma giyen Danilho Doekhi bu sezon toplamda 41 müsabakada şans buldu. 23 yaşındaki stoper rakip fileleri 4 kez havalandırma başarısı gösterdi. Kaptanlık görevini de üstlenen savunmacının güncel piyasa değeri 3 milyon euro olarak gösteriliyor.

Vinicius Jr'ın Flamengo kariyeri