Galatasaray Galatasaray, Lucas Torreira'nın sözleşmesini uzatıyor! İşte yıllık ücreti ve mukavele süresi

Galatasaray, Lucas Torreira'nın sözleşmesini uzatıyor! İşte yıllık ücreti ve mukavele süresi

28.01.2024 - 10:55 | Son Güncellenme:

Galatasaray yönetimi, orta sahada bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle başarılarda büyük pay sahibi olan Uruguaylı yıldızın sözleşmesini uzatma kararı aldı. Deneyimli futbolcunun mukavele süresi ve kazanacağı yıllık ücret belli oldu.

Galatasaray, Lucas Torreiranın sözleşmesini uzatıyor İşte yıllık ücreti ve mukavele süresi

Galatasaray yönetimi, Fransız ekibi Rennes’den 1 milyon 150 bin euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen Sacha Boey’i 30 milyon euroya Bayern Münih’e sattı. Sarı-kırmızılı kulüp, Fransız sağ bekin boşluğunu doldurmak için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken, diğer yandan bazı yıldız oyuncuların sözleşmelerine iyileştirme yapma kararı aldı.

Haberin Devamı

BOCA JUNIORS'UN YAKIN TAKİBİNDE

Sarı-kırmızılı kulüp orta sahadaki dinamosu Lucas Torreira'yı kadroda tutacak. Deneyimli oyuncu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada "En büyük hayallerimden biri Boca Juniors'ta oynamak. Orada oynamak için ölüyorum" ifadelerini kullanmıştı. Galatasaray yönetimi, Arjantin devinin yakın markaja aldığı Uruguaylı yıldızın sözleşmesini uzatmak için oyuncuyla anlaşma sağladı. 2 yıl daha anlaşması bulunan Uruguaylı oyuncunun ücretinde iyileştirme yapılarak 2028'e kadar takımda kalması sağlanacak. Sarı-kırmızılılar önümüzdeki günlerde 4 yıllık yeni anlaşmayı resmen açıklayacak.

Galatasaray, Lucas Torreiranın sözleşmesini uzatıyor İşte yıllık ücreti ve mukavele süresi

4 MİLYON EUROYA YAKIN KAZANACAK

İstikrarlı performansıyla orta sahanın vazgeçilmez ismi olan Lucas Torreira, 2.750 milyon euro kazanıyordu. Garanti ücreti 3 milyon euronun üzerine çıkarılan Uruguaylı ön libero, imaj hakkı ve maç başı ücretiyle birlikte 4 milyon euroya yakın kazanacak.

Yazarlar