Galatasaray Galatasaray menajerini İstanbul'a çağırdı! İkna çalışmaları başladı

Galatasaray menajerini İstanbul'a çağırdı! İkna çalışmaları başladı

11.03.2024 - 18:43 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başladı. Sarı-kırmızılıların sezon sonunda sözleşmesi bitecek yıldız oyuncunun menajerini İstanbul'a davet ettiği aktarıldı.

Galatasaray menajerini İstanbula çağırdı İkna çalışmaları başladı

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılılarda idarecilerin sezon sonunda boşa çıkacak tecrübeli futbolcunun menajerini İstanbul'a davet ettiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın yıldız futbolcuyu ikna etmek için çalışmalarına başladığı vurgulandı. Takvim'in haberine göre; Galatasaray'ın, Fernando Muslera'nın ardından Dries Mertens için harekete geçtiği belirtildi.

Sarı-kırmızılıların sezon sonunda sözleşmesi bitecek ve futbolu bırakmayı düşünen 36 yaşındaki futbolcunun menajerini İstanbul'a davet ettiği kaydedildi. Süper Lig devinin, Dries Mertens ile 1 yıl daha devam etmeyi planladığı aktarıldı.

Okan Buruk'un da Dries Mertens ile ilgili yönetime rapor sunduğu öğrenildi. Okan Buruk'un Belçikalı on numaranın kalması yönünde görüş bildirdiği vurgulandı. 36 yaşındaki on numara bu sezon Galatasaray'da 41 maça çıktı. Dries Mertens bu karşılaşmalarda 7 gol sevinci yaşadı. Yıldız futbolcu bu süreçte 10 asist üretti.

Haberin Devamı

Anderlecht altyapısında yetişen Dries Mertens daha sonra Gent, Aalst, AGOVV, Utrecht, PSV Eindhoven ve Napoli'de oynadı. Sarı-kırmızılılarla sözleşmesi sezon sonunda bitecek Dries Mertens'in güncel piyasa değeri 2 milyon euro.

Dries Mertens, Belçika Milli Takımı'nda 109 maça çıktı. 36 yaşındaki on numara bu karşılaşmalarda 21 gol sevinci yaşadı.

Yazarlar