UEFA Avrupa Ligi SON DAKİKA | Galatasaray, Sparta Prag'ı elerse devlerle eşleşebilir! İşte muhtemel rakipler

SON DAKİKA | Galatasaray, Sparta Prag'ı elerse devlerle eşleşebilir! İşte muhtemel rakipler

22.02.2024 - 12:49 | Son Güncellenme:

Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu rövanş maçında bu akşam Sparta Prag ile deplasmanda karşılaşacak. Sarı-kırmızılılar, turu geçmesi halinde Avrupa'nın devleriyle eşleşebilir.

SON DAKİKA | Galatasaray, Sparta Pragı elerse devlerle eşleşebilir İşte muhtemel rakipler

UEFA Avrupa Ligi  Son 16 Play-Off Turu rövanş maçları bu akşam oynanacak karşılaşmaların ardından sona erecek. Temsilcimiz Galatasaray ilk maçta 3-2 mağlup ettiği Sparta Prag ile TSİ 23.00'te deplasmanda karşı karşıya gelecek. Galatasaray'a her türlü beraberlik ve galibiyet UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turu kapılarını açacak. Sparta Prag'ın 2 veya üstü galibiyetlerinde ise turu geçen ekip Çekya temsilcisi olacak.

Haberin Devamı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk zorlu Sparta Prag maçının 11'ini belirledi. Sparta Prag cephesinde ise Birmancevic, Ladislav Krejci ve Matej Rynes sarı kart cezalısı oldukları için Galatasaray'a karşı forma giyemeyecek. Galatasaray turu geçmesi halinde ise Avrupa'nın dev ekipleriyle son 16 turunda karşılaşabilir. İşte Sparta Prag-Galatasaray maçı öncesi son gelişmeler...

SON DAKİKA | Galatasaray, Sparta Pragı elerse devlerle eşleşebilir İşte muhtemel rakipler

OKAN BURUK İLK 11'İNİ BELİLREDİ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Sparta Prag maçının ilk 11'ini belirledi. Tecrübeli teknik adam kalede Muslera'ya görev verecek. Savunma hattı ise Kaan Ayhan, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı ve Barış Alper Yılmaz'dan oluşacak. Okan Buruk orta sahada Lucas Torreira, Kerem Demirbay ve Dries Mertens'e görev verecek. Kanatlarda Kerem Aktürkoğlu ve Tete'nin oynaması beklenirken forvet hattında Mauro Icardi görev alacak.

Haberin Devamı

SON DAKİKA | Galatasaray, Sparta Pragı elerse devlerle eşleşebilir İşte muhtemel rakipler

SPARTA PRAG'DA 3 EKSİK

Sparta Prag'da ise takımın en önemli isimlerinden Veljko Birmancevic, Ladislav Krejci ve Matej Rynes kart cezalısı oldukları için Galatasaray'a karşı forma giyemeyecek.

Çekya ekibinin muhtemel 11'i ise şu şekilde:

Vindahl, Vitik, Panak, Sörensen, Preciado, Kairinen, Laci, Zeleni, Karabec, Kuchta, Haraslin

G.SARAY, SPARTA PRAG'I ELERSE DEV RAKİPLERLE EŞLEŞEBİLİR

RAMS Park'ta Sparta Prag'ı 3-2 mağlup eden Galatasaray rövanş öncesi avantajlı konumda bulunuyor. Sarı-kırmızılılar deplasmanda rakibine mağlup olmazsa turu geçen taraf olacak.

Galatasaray, Sparta Prag'ı elemesi halinde ise dev rakiplerle eşleşebilir. UEFA Avrupa Ligi son 16 turu eşleşmeleri ise yarın yapılacak kura çekimi sonrası netlik kazanacak. Galatasaray bu tura yükselmesi durumunda ilk müsabakayı 7 Mart'ta deplasmanda, rövanşı ise 14 Mart'ta evinde oynayacak.

SON DAKİKA | Galatasaray, Sparta Pragı elerse devlerle eşleşebilir İşte muhtemel rakipler

Galatasaray'ın Sparta Prag'ı elemesi halinde muhtemel rakipleri şu şekilde olacak:

Liverpool (İngiltere)

Brighton (İngiltere)

West Ham (İngiltere)

Bayer Leverkusen (Almanya)

Rangers (İskoçya)

Slavia Prag (Çekya)

Villareal (İspanya)

Atalanta (İtalya)

Yazarlar