Galatasaray Galatasaray'a Japon yıldız! Okan Buruk transferde ısrarcı

Galatasaray'a Japon yıldız! Okan Buruk transferde ısrarcı

24.03.2024 - 20:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başladı. Sarı-kırmızılıların İtalya'da forma giyen Japon yıldızın peşine düştüğü öne sürüldü. Okan Buruk'un bu transferde çok ısrarcı olduğu aktarıldı.

Galatasaraya Japon yıldız Okan Buruk transferde ısrarcı

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da idareciler gelecek sezon için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-kırmızılıların, tecrübeli orta sahanın transferi için harekete geçtiği öğrenildi. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un Japon futbolcunun transferini çok istediği belirtildi.

Haberin Devamı

Fanatik'in haberine göre; Dries Mertens'in futbola veda etmeye hazırlanması nedeniyle on numara arayışlarına başlayan Galatasaray, Daichi Kamada'yı yeniden gündemine aldı. Sarı-kırmızılıların Japon yıldızı ikna etmek için çalışmalarına başlayacağı belirtildi.

Lazio ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek 27 yaşındaki orta sahanın, 3 yıllık sözleşme yenileme opsiyonunun şu an için devreye girme ihtimalinin zor olduğu vurgulandı. Galatasaray'ın ilgilendiği Daichi Kamada için Atalanta'nın da devrede olduğu kaydedildi.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un 27 yaşındaki on numaranın tekniği ve temposunun yanı sıra takım oyununa olan katkısından etkilendiği belirtildi. Okan Buruk'un transferinde ısrarcı olduğu Daichi Kamada için sarı-kırmızılı yönetimin kesenin ağzını açacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

Daichi Kamada ile anlaşma sağlanması halinde bonservis bedeli ödenmeyeceği, bu nedenle bu bütçenin bir bölümünün maaş ve imza parasına ekleneceği kaydedildi. Sarı-kırmızılıların, Şampiyonlar Ligi biletini almaya yakın olmasının da bu transferde belirleyici olabileceği aktarıldı.

Daichi Kamada bu sezon Lazio'da 28 maça çıktı. Japon on numara bu karşılaşmalarda 1 gol ve 1 asist üretti. Daichi Kamada'nın Lazio ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Tecrübeli on numaranın güncel piyasa değeri 15 milyon euro.

Higashiyama altyapısında yetişen Daichi Kamada daha sonra Sagan Tosu, St. Truiden ve Eintracht Frankfurt'ta oynadı. Lazio sezon başında bonservis bedeli ödemeden yıldız futbolcuyu renklerine bağladı.

Daichi Kamada, Japonya Milli Takımı'nda 31 maça çıktı ve 7 gol sevinci yaşadı.

Yazarlar