Galatasaray Son dakika - Galatasaray'da Aytaç Kara hazır Alpaslan Öztürk eksik

Son dakika - Galatasaray'da Aytaç Kara hazır Alpaslan Öztürk eksik

29.06.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Bu sezon Galatasaray’a katılan iki yeni transfer Aytaç Kara ile Alpaslan Öztürk, sezonun ilk hazırlık maçında 11’de şans buldu.

Son dakika - Galatasarayda Aytaç Kara hazır Alpaslan Öztürk eksik

Bu sezon Galatasaray’a katılan iki yeni transfer Aytaç Kara ile Alpaslan Öztürk, sezonun ilk hazırlık maçında 11’de şans buldu.
Cim-Bom’un Dinamo Bükreş’i 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada iki gol atan Aytaç, duran toplardaki başarısının yanı sıra, mücadelesi ve takıma oyunuyla da artı puan topladı. Forma mücadelesinde geri kalmayacağını gösteren Aytaç Kara, kısa süre içerisinde teknik direktör Fatih Terim’in gözüne girmeyi başardı.
Savunmada görev yapan Alpaslan Öztürk ise yenilen golde hatalı olmasına rağmen genel görüntüsüyle artıları fazla göründü. Bazı eksiklerine rağmen gelecek adına umut veren başarılı savunmacı, Terim’den forma almak için ter dökecek.

Haberin Devamı

Florya’dan stada alındı
Galatasaray’da bugün Florya’ya yapılması planlanan yönetim kurulu toplantısı, Türk Telekom Stadı’na alındı. Takımın izinli olması nedeniyle bu karar alınırken, yönetim kurulu, önümüzdeki haftalarda haftalık toplantısını Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapacak.

  

Yazarlar