Galatasaray Kerem Aktürkoğlu'ndan Mauro Icardi itirafı! 'Sevinci yapmayacağını biliyordum'

Kerem Aktürkoğlu'ndan Mauro Icardi itirafı! 'Sevinci yapmayacağını biliyordum'

28.02.2024 - 19:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu, sarı-kırmızılıların YouTube kanalına konuk oldu. Milli futbolcu, Ankaragücü maçında Mauro Icardi ile aralarında geçen konuşmayı anlattı.

Kerem Aktürkoğlundan Mauro Icardi itirafı Sevinci yapmayacağını biliyordum

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, sarı-kırmızılı takımın YouTube kanalında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın son dönem performansını yorumlayan Kerem Aktürkoğlu, Mauro Icardi'nin Ankaragücü maçındaki gol sevincinin perde arkasını dile getirdi.

Haberin Devamı

Mauro Icardi'nin Ankaragücü maçında attığı golden sonra yaptığı sevinçte aralarındaki konuşmayı anlatan Kerem Aktürkoğlu, "Ankaragücü maçında hem bizim hem taraftarın beklediği Icardi sevincini görmekti. Değer verdiğim insanın modunun düştüğünü hissettiğim anda destek olmak istedim. Ben direkt kendimi insanların yerine koyuyorum. Orada Icardi'nin o sevinci yapmayacağını biliyordum, 'Beni kırma lütfen yapar mısın' dedim. O da sağ olsun yaptı" dedi.

Kerem Aktürkoğlundan Mauro Icardi itirafı Sevinci yapmayacağını biliyordum

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki performansları hakkında gelen soruya Kerem Aktürkoğlu, "Aslında hem takım olarak hem bireysel olarak iyi bir Şampiyonlar Ligi süreci geçirdiğimizi düşünüyorum. Tabi ki son maçtan sonra büyük bir hayal kırıklığı yaşadık 3. olduk. Ama maçlara baktığımızda büyük takımlara karşı, Bayern Münih'e karşı maçı domine ettiğimiz zamanlar oldu" cevabını verdi.

Haberin Devamı

Okan Buruk'un göreve gelmesinin ardından takımdaşlık ruhu kazandıklarını vurgulayan Kerem Aktürkoğlu, "Hocamız Okan Buruk ile birlikte, geldiğinden itibaren süreçte, mükemmel bir birliktelik olduğunu düşünüyorum kulüpte. Takımdaşlık ruhu var. Taraftarımız, yönetimimiz, çalışanlarımız, bizler mükemmel bir birlik olduk" diye konuştu.

Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'da büyüdüğünü belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Ben bir doğum günümden sonra 'Galatasaray'da doğmadım ama Galatasaray'da büyüdüm' demiştim. Gerçekten öyle oldu. 21 yaşında gelmiştim, şimdi 25'e girdim."

Kerem Aktürkoğlundan Mauro Icardi itirafı Sevinci yapmayacağını biliyordum

Galatasaray'da en önemli şeyin pes etmemek olduğunu vurgulayan milli futbolcu, "Belki de Galatasaray tarihinin en kötü döneminde olduğum zamanları da biliyorum, çok güzel bir şampiyonluk yaşadığımız geçen seneyi de biliyorum. O yüzden hem fiziksel olarak hem mental olarak en önemli şey aslında pes etmemek. Benim hayat hikâyem de biraz öyle geçti bu zamana kadar. Sürekli düştüğüm zamanda ayağa kalkmasını bildim, bilmek zorundaydım" açıklamasını yaptı.

Kerem Aktürkoğlu son olarak şu sözleri dile getirdi:

"Ben kariyerimde 'kötü' denilebilecek bir şey yaptım. Süper Lig'den 3. Lig'e gittim ama oynadım ve buraya güçlü bir şekilde geldim. Hangi ligde olursan ol, bence oynamak bir futbolcu için çok önemli."

Haberin Devamı

Kerem Aktürkoğlu bu sezon Galatasaray'da 41 maçta forma şansı buldu. 25 yaşındaki sol kanat bu müsabakalarda 14 gol attı ve 8 asist üretti.

Kerem Aktürkoğlundan Mauro Icardi itirafı Sevinci yapmayacağını biliyordum

Kerem Aktürkoğlu'nun Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Milli yıldızın güncel piyasa değeri 17 milyon euro.

Gölcükspor altyapısında yetişen Kerem Aktürkoğlu daha sonra Hisareynspor altyapısı, Başakşehir altyapısı, Bodrum FK, Karacabey Belediyespor ve 24 Erzincanspor'da forma giydi. 25 yaşındaki sol kanat, A Milli Futbol Takımı'nda 26 maça çıktı ve 5 gol sevinci yaşadı.

Yazarlar