Galatasaray Son dakika: Galatasaray'da Olimpiu Morutan için resmi açıklama! 'Bedavaya verirlerse olur'

Son dakika: Galatasaray'da Olimpiu Morutan için resmi açıklama! 'Bedavaya verirlerse olur'

19.05.2022 - 20:11 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın sezon başında Steau Bükreş'ten transfer ettiği Olimpiu Morutan bu sezon isteneni veremedi. Rumen oyuncu için flaş bir açıklama geldi. Ünlü futbol adamı, Olimpiu Morutan için "Bedavaya verirlerse olur" dedi. İşte son dakika haberinin detayları...

Son dakika: Galatasarayda Olimpiu Morutan için resmi açıklama Bedavaya verirlerse olur

Burak Elmas ve Domenec Torrent'in geleceğinin merak konusu olduğu Galatasaray'da flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılılarda hayal kırıklığı yaratan Olimpiu Morutan için resmi transfer açıklaması geldi. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

4 MİLYON 100 BİN EURO ÖDENDİ

Universitatea Cluj'da profesyonel olan Olimpiu Morutan daha sonra FC Botosani ve Steau Bükreş'te forma giydi. Sarı-kırmızılılar, Fatih Terim'in raporu doğrultusunda 4 milyon 100 bin euro bedelle Rumen oyuncuyu kadrosuna dahil etti.

Son dakika: Galatasarayda Olimpiu Morutan için resmi açıklama Bedavaya verirlerse olur

2026'YA KADAR SÖZLEŞME İMZALANDI

Galatasaray'ın büyük umutlarla kadrosuna kattığı Olimpiu Morutan, sarı-kırmızılılarla 2026'ya kadar sözleşme imzaladı. 23 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun güncel piyasa değeri 4 milyon 300 bin euro olarak gösteriliyor.

3 GOL VE 5 ASİST ÜRETTİ

Fatih Terim döneminde, Alexandru Cicaldau ile birlikte sarı-kırmızılıların orta sahasının vazgeçilmezi haline gelen Olimpiu Morutan, Domenec Torrent'in göreve gelmesi sonrası yedek kulübesine hapsoldu. Tecrübeli oyuncu bu sezon toplamda 34 müsabakada oynama fırsatı yakaladı. 23 yaşındaki futbolcu rakip fileleri 3 kez havalandırdı. Rumen sağ kanat takım arkadaşlarına da 5 asist yaptı.

Haberin Devamı

Son dakika: Galatasarayda Olimpiu Morutan için resmi açıklama Bedavaya verirlerse olur

Geçtiğimiz günlerde Ajansspor'a konuşan Olimpiu Morutan, sarı-kırmızılı takımda formasından uzak kalmasından Domenec Torrent'i sorumlu tuttu. Rumen orta saha, neden forma giyemediği ile ilgili soru sonrası şu cümleleri kullandı:

Galatasaray'da kalıp şampiyonluk kazanmayı arzu ediyorum. Kim istemez? Galatasaray Türkiye'nin en büyük kulübü. Arzum Galatasaray ile şampiyonluk yaşamak. Taraftarı çok seviyorum. Bu sonuçlara rağmen stada geliyorlar. Onları da mahçup ettik bu sene. Umarım onlara şampiyonluk hediye ederiz.

BECALİ'DEN OLAY SÖZLER

Sporx'in haberine göre; Galatasaray'ın sezon başında Steau Bükreş'ten kadrosuna kattığı Olimpiu Morutan için Rumen kulübünden açıklama geldi. Steau Bükreş Başkanı Gigi Becali, Morutan için yaptığı açıklamada, "Morutan Galatasaray'a gittikten sonra birçok sorunla karşılaştım. Ödemelerde hep sorun yaşadık ve gecikmeler oldu. Morutan'ı geri vermek istiyorlarsa alabiliriz. Ancak bu sadece kiralık ya da bedavaya verirlerse olur. Morutan transferinden dolayı oluşan borçlardan vazgeçmeyeceğiz" şeklinde konuştu.

AC Milan taraftarlarından inanılmaz koreografi