Galatasaray Galatasaray'dan Levent Münir Mercan operasyonu! 2 kiralık artı para

Galatasaray'dan Levent Münir Mercan operasyonu! 2 kiralık artı para

01.02.2024 - 23:50 | Son Güncellenme:

Angelino'nun vedası sonrası sol bek pozisyonuna takviyede bulunmayı hedefleyen Galatasaray'ın Fatih Karagümrük forması giyen Levent Münir Mercan için harekete geçtiği iddia edildi. Sarı-kırmızılıların, genç sol bek için Fatih Karagümrük'e sunacağı teklifin ayrıntıları ortaya çıktı.

Galatasaraydan Levent Münir Mercan operasyonu 2 kiralık artı para

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar Angelino'nun vedası sonrası sol bek arayışları hız kazandı. Fatih Karagümrük'ten Levent Münir Mercan'ı gündemine alan sarı-kırmızılıların dikkat çeken bir teklife hazırlandığı öne sürüldü.

Haberin Devamı

Sports Digitale'in haberine göre; Galatasaray, Levent Münir Mercan için Fatih Karagümrük'e Halil Dervişoğlu ve Kazımcan Karataş'ı sezon sonuna kadar kiralık olarak göndermeyi kabul etti. Sarı-kırmızılıların bunların yanı sıra 500 bin euroluk bonservis teklifinde bulunacağı aktarıldı.

Levent Münir Mercan bu sezon Fatih Karagümrük'te 24 maça çıktı. 23 yaşındaki sol bek bu karşılaşmalarda 1 gol ve 3 asist üretti.

PSV Recklinghausen altyapısında futbola başlayan Levent Münir Mercan daha sonra VfB Hüls, VfL Bochum, Rot-Weiss Essen ve Schalke 04 altyapılarında forma giydi. Fatih Karagümrük, 2022-2023 sezonu başında Levent Münir Mercan'ı kadrosuna kattı.

23 yaşındaki sol bekin bir sonraki satışından yüzde 25 pay Schalke 04'e ödenecek.

Yazarlar