Galatasaray SON DAKİKA | Galatasaray'dan Roma'ya transfer! Oyuncuyla anlaşma sağlandı

SON DAKİKA | Galatasaray'dan Roma'ya transfer! Oyuncuyla anlaşma sağlandı

24.01.2024 - 12:22 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe ile kıyasıya zirve mücadelesine giren sarı-kırmızılı kulüpte transfer konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. İtalyan basınının iddiasına göre; deneyimli futbolcu, Serie A ekibi Roma ile el sıkıştı.

SON DAKİKA | Galatasaraydan Romaya transfer Oyuncuyla anlaşma sağlandı

Fenerbahçe'nin Samsunspor karşısında puan kaybı yaşamasının ardından Trabzonspor'u deplasmanda 5-1'lik skorla mağlup eden Galatasaray, şampiyonluk yarışındaki iddiasını ortaya koydu. Sarı-kırmızılı yönetim bir yandan takviye için transfer çalışmaları sürdürürken, diğer yandan kadroda düşünülmeyen oyuncularla yolları ayırmanın planlarını yapıyor.  

Haberin Devamı

SON DAKİKA | Galatasaraydan Romaya transfer Oyuncuyla anlaşma sağlandı

ADA'DAN ERİKSEN İDDİASI

İngiliz gazetelerinde yer alan iddiaya göre; Cim Bom, Manchester United forması giyen Christian Eriksen’le ilgileniyor. Sadece forvet arkasında değil, merkezde oyun kurucu olarak da görev yapabilen 31 yaşındaki Danimarkalı yıldıza kiralama teklifi yapıldığı, ancak United’ın Galatasaray’a 'ret' cevabı verdiği belirtiliyor. Ada basınına göre; Galatasaray, Eriksen için yeni bir teklif paketiyle Manchester United’ın kapısını çalacak. Cim Bom’un bu kez zorunlu satın alma maddesi içeren bir kiralama formülü önereceği ifade edildi.

ANGELINO, ROMA YOLCUSU

Galatasaray'ın kiralık sözleşmesindeki opsiyonunu kullanmama kararı aldığı Angelino için önemli bir transfer gelişmesi yaşandı. İspanyol sol bekin adı daha önce Torino ve Marsilya ile anılırken İtalya'dan yeni bir iddia geldi.

Haberin Devamı

SON DAKİKA | Galatasaraydan Romaya transfer Oyuncuyla anlaşma sağlandı

DI MARZIO: ROMA ANLAŞMA SAĞLADI

Di Marzio'nun haberine göre, Roma'nın transfer için adı geçen diğer takımları geride bıraktığı ve İspanyol oyuncu ile anlaşma sağladığı belirtildi. İtalyan ekibi, deneyimli sol bekin transferi için Leipzig ile görüşmelerine devam ediyor. Angelino'nun geleceğinin kısa süre içerisinde netlik kazanması bekleniyor. Galatasaray'da 19 maça çıkan 27 yaşındaki futbolcu, 1 gol attı ve 1 asist yaptı.