Futbol Son dakika: Gaziantepsporlu futbolcu Rajtoral intihar etti!

Son dakika: Gaziantepsporlu futbolcu Rajtoral intihar etti!

23.04.2017 - 21:42 | Son Güncellenme:

Gaziantepsporlu futbolcu Frantisek Rajtoral, akıl almaz bir şekilde evinde intihar etti. İntihar olayından sonra jandarma ve olay yeri ekibi, evde yaptığı incelemede Çekçe yazılmış bir not ele geçirdi. Tercüme ettirilen notta milli futbolcuya ait alacak vereceklerin yazılı olduğu tespit edildi. İntiharla ilgili başlatılan soruşturmaya şok eden bu notta eklendi. Yapılan araştırmalar sonucunda Rajtoral'in sevgilisinden ayrılmasından dolayı intihar edebileceği ihtimali de ortaya atıldı.

Son dakika: Gaziantepsporlu futbolcu Rajtoral intihar etti

Gaziantepspor'un milli futbolcusu Frantisek Rajtoral, kendini iple kalorifer tesisatına asarak intihar etti, Çek futbolcunun cenazesi morga kaldırıldı.

Haberin Devamı

Gaziantep'in Şahinbey İlçesi Küçükkızılhisar Mahallesinde evi bulunan Çek Cumhuriyeti vatandaşı olan Gaziantepsporlu oyuncu Rajtoral'dan uzun süre haber alamayan komşuları şüphe üzerine güvenlik güçlerinden yardım istedi. Şok intihar Gaziantepspor camiasını yasa boğdu.

Olay yerine jandarma ekipleri, oyuncunun, kendini kalorifer tesisatına iple astığını gördü. Çağrılan sağlık ekipleri milli oyuncunun öldüğünü belirlemesi üzerine futbolcunun cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

ÇEKÇE YAZILMIŞ BİR NOT

İntihar olayından sonra jandarma ve olay yeri ekibi, evde yaptığı incelemede Çekçe yazılmış bir not ele geçirdi. Tercüme ettirilen notta milli futbolcuya ait alacak vereceklerin yazılı olduğu tespit edildi. İntiharla ilgili başlatılan soruşturmaya şok eden bu notta eklendi.

Haberin Devamı

AYRILIK İDDİASI

Jandarma ekipleri, milli futbolcunun intihar etmesine sebep olan ihtimalleri araştırmaya devam ediyor. Yapılan araştırmalar sonucunda milli futbolcunun sevgilisinden ayrılmasından dolayı intihar edebileceği ihtimali de ortaya atıldı. Jandarma ekipleri henüz bu konuda herhangi bir ipucuna rastlanılmadığını belirtti.

Bülent Uygun: "Tüm takım şokta..."

Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, derbinin ardından canlı yayında bulunan Tümer Metin'e: "Tüm takım şokta, herkes ağlıyor. Kendini asarak intihar etmiş." diye kısa bir bilgi verdi. Uygun, yayına katılmayı ise reddetti.

İbrahim Kızıl intiharı doğruladı: "Maalesef..."

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, NTV Spor canlı yayınına katılarak Gaziantepsporlu futbolcu Rajtoral'ın intihar ettiğini doğruladı. Kızıl, açıklamasında, "Maalesef bende yeni duydum Bugün antremana gitmemişti. Çocuklar antremana gelmeyince bakmaya gidiyorlar. Ev kitliymiş ama içerde ışıklar açıkmış. Polisleri arayıp içeri girmiş. Malesef intihar etmiş. Takımın en sessiz, pırıl pırıl çocuğuydu. İnsanlara gülen, hiçbir şeye karışmayan düzgün bir çocuktu. Bende şimdi oaraya gidiyorum." dedi.

TFF'den başsağlığı mesajı

"Gaziantepspor'un Çek futbolcusu Frantisek Rajtoral'ın hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Frantisek Rajtoral'ın hayatını kaybetmesinden dolayı derin üzüntümüzü bir kez daha belirtir; ailesi, Gaziantepspor camiası ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz."

Haberin Devamı

Fenerbahçe'den başsağlığı mesajı

Fenerbahçe Kulübü, hayatını kaybeden Gaziantepspor Kulübü oyuncularından Çek Milli Takımı futbolcusu Frantisek Rajtoral için başsağlığı mesajı yayınladı. Mesajda şu ifadeler yer aldı: "Gaziantepspor Kulübü oyuncularından Çek Milli Takımı futbolcusu Frantisek Rajtoral'ın, evinde intihar ettiği haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Hayatını kaybeden Frantisek Rajtoral'ın ailesine ve yakınlarına taziye dileklerimizi iletiyor, tüm Gaziantepspor Kulübü camiasına başsağlığı diliyoruz."

Galatasaray'dan başsağlığı mesajı

Galatasaray Kulübü, hayatını kaybeden Gaziantepspor Kulübü oyuncularından Çek Milli Takımı futbolcusu Frantisek Rajtoral için başsağlığı mesajı yayınladı. Mesajda şu ifadeler yer aldı: "Gaziantepspor'un Çek futbolcusu Frantisek Rajtoral'ın hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Rajtoral'ın ailesine ve yakınlarına taziyelerimizi iletir, Gaziantep camiasına başsağlığı dileriz."

Haberin Devamı

Trabzonspor'dan başsağlığı mesajı

Trabzonspor Kulübü, yaşamını yitiren Gaziantepsporlu futbolcu Frantisek Rajtoral için başsağlığı mesajı yayınladı. Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinde konuyla ilgili olarak yer alan mesajda, "Gaziantepspor Kulübü futbolcularından Frantisek Rajtoral'ın yaşamını yitirdiği haberini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Hayatını kaybeden Rajitoral'ın ailesi ve yakınları başta olmak üzere tüm Gaziantepspor camiasına başsağlığı diliyoruz." ifadelerine yer verildi.