1.Lig Son dakika haberi: 1. Lig'de inanılmaz olay! Yanlış kırmızı kart gösterdi

Son dakika haberi: 1. Lig'de inanılmaz olay! Yanlış kırmızı kart gösterdi

21.03.2022 - 21:59 | Son Güncellenme:

Spor Toto 1. Lig'in 29'uncu haftasında Adanaspor ile Eyüpspor karşı karşıya geldi. Kritik müsabakada Reşat Onur Coşkunses düdük çaldı. Heyecan dolu karşılaşmanın son dakikalarında yaşananlar maçın önüne geçti. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Son dakika haberi: 1. Ligde inanılmaz olay Yanlış kırmızı kart gösterdi

Adanaspor, Spor Toto 1. Lig'in 29'uncu haftasında Eyüspor'u konuk etti. Heyecan dolu mücadelede Reşat Onur Coşkunses görev aldı. Kritik karşılaşmanın son dakikalarında yaşanan olay müsabakanın önüne geçti. İşte son dakika haberinin detayları...

Haberin Devamı

Umut Bulut penaltı kaçırdı

Kritik mücadelede dakikalar 27'yi gösterdiğinde Cenk Ahmet Alkılıç rakibi Roche tarafından formasından çekildi ve Eyüpspor penaltı kazandı. İstanbul ekibinin tecrüblei santraforu Umut Bulut, kazanılan penaltıda rakip kaleci Karacic'i geçemedi.

Roche, Adanaspor'u öne geçirdi

Karşılaşmada dakikalar 61'i gösterdiğinde ev sahibi ekipte Roche sahneye çıktı. Adanaspor'un hızlı hücumunda Tetteh'in pasıyla ceza sahası sol tarafında topla buluşan Roche, rakip savunmaya takıldı. Genç savunmacı savunmadan dönen topu önünde buldu ve sap ayağıyla uzak köşeye düzgün bir vuruş yaparak takımını 1-0 öne geçirdi.

Pa Dibba skoru dengeledi

Heyecan dolu müsabakada dakikalar 71'i gösterdiğinde Eyüpspor'da Pa Dibba sahneye çıktı. Sekidika'nın vuruşunda Adanaspor kalecisi Karacic meşin yuvarlağı uzaklaştırdı. Seken topa altıpas içindeki Pa Dibba sol ayağıyla düzgün bir vuruş yaparak skora eşitliği getirdi: 1-1.

Haberin Devamı

Son dakika haberi: 1. Ligde inanılmaz olay Yanlış kırmızı kart gösterdi

Bennaser sarı kart gördü

Karşılaşmada dakikalar 87'yi gösterdiğinde Sekidika'nın ceza sahasına gönderdiği topu Bennaser eliyle kesti. Hakem orta alanda yaşanan ve avantaja bıraktığı pozisyonu da işaret ederek bir sarı kart daha gösterdi ve Bennaser ikinci sarıdan kırmızı kartla oyundan atıldı.

Son dakika haberi: 1. Ligde inanılmaz olay Yanlış kırmızı kart gösterdi

Yardımcı hakem uyardı, kırmızı kart iptal edildi

Yardımcı hakem ile konuşan müsabakanın hakemi Reşat Onur Coşkunses daha sonra kararından döndü. Orta sahada Oğulcan Çağlayan'a faul yapanın Bennaser değil Evren olduğunu öğrenen hakem, ikinci sarıyı ve kırmızı kartı iptal etti.

Son dakika haberi: 1. Ligde inanılmaz olay Yanlış kırmızı kart gösterdi

Evren sarı kart gördü

Bennaser'e verdiği ikinci sarı kartı iptal eden hakem orta alanda Oğulcan Çağlayan'a faülü yapan Evren olduğu için Evren Korkmaz'a sarı kart gösterdi.

Puanlar paylaşıldı

Spor Toto 1. Lig'de play-off yarışı veren iki takım kalan sürede rakip fileleri havalandıramadı. Mücadelenin ardından Eyüpspor 46, Adanaspor 38 puana yükseldi.

Harry Kane: Premier Lig’in deplasman avcısı

Yazarlar