Beşiktaş Son dakika haberi: Beşiktaş'tan Batshuayi'ye özel transfer klibi! Antrenmana çıktı

Son dakika haberi: Beşiktaş'tan Batshuayi'ye özel transfer klibi! Antrenmana çıktı

19.08.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş, Chelsea’den kiralık olarak kadrosuna kattığı Michy Batshuayi için resmi açıklamayı dün yaptı. Yıldız golcü, bir video ile tanıtılırken, süper kahraman olarak Vodafone Park’a ayak bastı “Ben, Beşiktaş’ın ihtiyacı olduğu her şeyim” dedi.

Son dakika haberi: Beşiktaştan Batshuayiye özel transfer klibi Antrenmana çıktı

Beşiktaş’ta Michy Batshuayi transferi dün resmiyet kazandı. Pazartesi gecesi İstanbul’a gelen yıldız golcüyü açıklamak için siyah-beyazlılar dünü bekledi. Yönetim, bu önemli transferi özel bir video ile kamuoyuna sunarken ‘Batman’ teması hem taraftarın hem de futbolseverlerin ilgisini çekti.Beşiktaş’ta Michy Batshuayi transferi dün resmiyet kazandı. Pazartesi gecesi İstanbul’a gelen yıldız golcüyü açıklamak için siyah-beyazlılar dünü bekledi. Yönetim, bu önemli transferi özel bir video ile kamuoyuna sunarken ‘Batman’ teması hem taraftarın hem de futbolseverlerin ilgisini çekti.

Haberin Devamı

Özel videoda Batshuayi’nin açıklamalarına da yer verildi. Beşiktaş ailesinin bir parçası olduğu için kendisini çok mutlu hissettiğini belirten yıldız golcü, “Bazıları fazlasını hakeder. Bazen de insanlar inançlarının mükafatını alır. Benim kişiliğimi bu kıyafetin içindeki değil, yaptıklarım tanımlar. Pozisyona girmeden bile gol atabilirim. Bana göre karambol anları bile penaltı kadar nettir. Ben, Beşiktaş’ın ihtiyacı olduğu her şeyim. Ben, Michy Batshuayi” diye konuştu.Takım arkadaşları ise Batshuayi için şu ifadeleri kullandı: “O Beşiktaş’ın ihtiyacı olduğu kahraman. Hem de tam şu an ihtiyacımız olan. Bu yüzden onu besleyeceğiz. Çünkü o bunları gole çevirebilir. Ceza sahasında adeta bir kurt gibi, kusursuz bir bitirici. O bizim Kara Şövalyemiz.”

Haberin Devamı

KAP’a bildirildi

Siyah-beyazlılar Michy Batshuayi transferi için Kamuyu Aydınlatma Platformuna da açıklamada bulundu. Chelsea ile yıldız golcüyü kiralama konusunda anlaşmaya varıldığı belirtilirken, “Chelsea Kulübü’ne 2021-2022 sezonu için 150 bin euro kiralama bedeli oyuncuya ise 3 milyon 165 bin euro garanti ücret ödenecektir” denildi.

Batshuayi antrenmanda

Siyah-beyazlılar, Süper Ligin 2. haftasında cumartesi günü Gaziantep FK ile oynayacağı maçın hazırlıklarına dün akşam yaptığı antrenmanla devam etti. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde yapılan çalışmada yeni transfer Michy Batshuayi de takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı.

Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde yapılan antreman; sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışması ile başladı. Pas, 5’e 2 ve dar alanda oyun kontrol pas çalışmalarıyla devam eden antrenman, orta şut çalışmasının ardından tam sahada oynanan taktik maçıyla sona erdi.

Yazarlar