Kasımpaşa Son dakika haberi: Emre Belözoğlu çok sinirlendi! Başakşehir'in yıldızı maça damga vurdu

Son dakika haberi: Emre Belözoğlu çok sinirlendi! Başakşehir'in yıldızı maça damga vurdu

30.04.2022 - 18:30 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 35'inci haftasında Kasımpaşa, Başakşehir'le karşı karşıya geldi. Gol yağmuru şeklinde geçen mücadeleye Başakşehir'in yıldızı damga vurdu. Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu müsabakada yaşanan bir pozisyon sonrası çok sinirlendi. İşte son dakika haberinin detayları...

Son dakika haberi: Emre Belözoğlu çok sinirlendi Başakşehirin yıldızı maça damga vurdu

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 35'inci haftasında Başakşehir'i konuk etti. Heyecan dolu müsabaka gol yağmuruna sahne oldu. Turuncu-lacivertlilerin devre arasında transfer ettiği tecrübeli futbolcu müsabakada inanılmaz bir performans gösterdi. Öte yandan Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, karşılaşmada yaşanan bir pozisyon sonrası adeta çılgına döndü. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

GOL PERDESİNİ GULBRANDSEN AÇTI

Son dakika haberi: Emre Belözoğlu çok sinirlendi Başakşehirin yıldızı maça damga vurdu

Kritik mücadelede gol perdesini açan isim Fredrik Gulbrandsen oldu. Trezeguet'in ceza sahasına ortaladığı meşin yuvarlağı, kale alanı içinde düzgün bir kafa vuruşuyla ağlara gönderen tecrübeli santrafor, 28'inci dakikada takımını 1-0'lık üstünlüğe taşıdı.

SKORA DENGE GELDİ

Heyecan dolu karşılaşmanın 43'üncü dakikasında Kasımpaşa eşitliği yakaladı. Valentin Eysseric, Deniz Türüç'ten sıyrıldıktan sonra sol kanattan ceza sahası içerisine bir orta yaptı. Lacivert-beyazlı ekibin tecrübeli oyuncusu Fall, düzgün bir kafa vuruşuyla rakip fileleri havalandırdı.

TREZEGUET HEMEN CEVAP VERDİ

Zorlu mücadelenin 45'inci dakikasında Başakşehir yediği golün şokunu hızlı atlattı. Kasımpaşa ceza sahası içerisinde Brecka'nın uzaklaştırmak istediği top, Trezeguet'in önünde kaldı. Bomboş pozisyonda topu önünde bulan tecrübeli futbolcu, sağ ayak içiyle bir vuruş yaptı ve Başakşehir'i 2-1'lik üstünlüğe taşıdı.

Haberin Devamı

GULBRANDSEN ATTI, VAR İPTAL ETTİ

Karşılaşmanın 45+2'nci dakikasında Trezeguet rakibinden sıyrıldıktan sonra Gulbrandsen'in koşu yolunda yerden bir pas attı. Tecrübeli futbolcu, boş pozisyonda kaleciyle karşı karşıya kaldı. Gulbrandsen'in vuruşunda top ağlarla buluştu. VAR'ın uyarısı sonrası Gulbrandsen'in ofsaytta olduğu tespit edildi ve ağlarla buluşan top gol değeri kazanmadı.

EMRE BELÖZOĞLU ÇOK SİNİRLENDİ

Son dakika haberi: Emre Belözoğlu çok sinirlendi Başakşehirin yıldızı maça damga vurdu

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, pozisyonun VAR'da incelendiği ve iptal edildiği anlarda çok sinirlendi. Tecrübeli teknik direktörü yardımcıları sakinleştirdi. Emre Belözoğlu, Alper Ulusoy'a da tepki gösterdi. Alper Ulusoy, Emre Belözoğlu'nu sakin olması yönünde uyarduç

PENALTI KARARI, BİR GOL DAHA

Kritik mücadelenin 51'inci dakikasında Kasımpaşa savunmasının hatasında araya giren Trezeguet, Ertuğrul Taşkıran'ın müdahalesiyle yerde kaldı. Alper Ulusoy, penaltı noktasını işaret etti. Başakşehir'in kazandığı penaltıda topun başına Deniz Türüç geçti. Tecrübeli futbolcu 52'nci dakikada farkı yeniden 2'ye yükseltti.

TREZEGUET KENARA GELİRKEN ALKIŞLANDI

Süper Lig ekibi Kasımpaşa'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Trezeguet daha sonra Aston Villa'ya transfer olmuştu. Tecrübeli futbolcu, eski takımı karşısında 1 gol ve 1 asistle oynadı. Kasımpaşa taraftarları penaltı pozisyonunu da yaratan eski oyuncularını 70'inci dakikada oyundan çıkarken alkışladı ve tezahüratlarda bulundu.

Haberin Devamı

MULEKA ATTI FARK BİRE İNDİ

Kritik mücadelenin 78'inci dakikasında Kasımpaşa'nın kazandığı köşe vuruşunda Başakşehir savunması topu uzaklaştıramadı. Ceza sahasının hemen dışından Eysseric'in ortasında, Muleka düzgün bir kafa vuruşuyla skoru 3-2'ye getirdi. Kasımpaşa'nın devre arası transfer döneminde kiralık olarak kadrosuna kattığı Muleka; 12 gol ve 3 asist üretti.

GULBRANDSEN ATTI, VAR UYARDI

Karşılaşmanın 80'inci dakikasında Gulbrandsen, Doğucan ile girdiği ikili mücadelede topu kazandı. Tecrübeli futbolcunun vuruşunda top ağlarla buluştu. VAR incelemesinin ardından Alper Ulusoy pozisyonu VAR monitöründe izledi. Ağlarla buluşan top faul gerekçesiyle gol değeri kazanmadı.

Haberin Devamı

EMRE BELÖZOĞLU VE KASIMPAŞA KULÜBESİ TARTIŞTI

Son dakika haberi: Emre Belözoğlu çok sinirlendi Başakşehirin yıldızı maça damga vurdu

Karşılaşmanın 90+5'inci dakikasında gerilim devam etti. Bir pozisyon sonrasında Kasımpaşa yedek kulübesi ile Emre Belözoğlu arasında tartışma yaşandı. Kalan sürede başka gol sesi çıkmadı.

MAÇIN ARDINDAN ORTALIK KARIŞTI

Son dakika haberi: Emre Belözoğlu çok sinirlendi Başakşehirin yıldızı maça damga vurdu

Karşılaşmanın son düdüğü sonrası tansiyon yeniden yükseldi. Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu ile Kasımpaşa Sportif Direktörü Serkan Reçber arasında gerilim arttı. Başakşehir idarecileri Emre Belözoğlu'nu zorlukla sakinleştirdi.

PSG’li futbolcular 10'uncu Ligue1 şampiyonluğunu kutluyor