Fenerbahçe Son dakika haberi - Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç oy kullandı

Son dakika haberi - Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç oy kullandı

26.06.2021 - 15:50 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurulu'nun ikinci gününde oy verme işlemi sona erdi. Tek aday olarak seçime giren Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, eşi Nevbahar Koç ile birlikte oy kullandı. Başkan Koç oy kullandıktan sonra yaptığı açıklamada "Tüm Fenerbahçe camiası için hayırlı olsun. İnşallah güzel bir dönem olur" dedi.

Fenerbahçe Kulübünün olağan seçimli genel kurul toplantısında oy verme işlemi sona erdi.

Haberin Devamı

Ülker Stadı'nda gerçekleştirilen ve sarı-lacivertli kulübü gelecek 3 yılda yönetecek ekibin belirleneceği seçimde genel kurul üyelerine oy kullanabilmeleri için 38 sandık hazırlandı.

Seçime tek aday olarak giren Ali Koç'a kongrenin gerçekleştirildiği Ülker Stadı'na geldikten sonra genel kurul üyeleri yoğun ilgi gösterdi. Başkan Koç, tek tek ilgilendiği genel kurul üyeleriyle uzun süre sohbet etti. Ali Koç, kongre üyeleriyle fotoğraf da çektirdi.

Oyunu 21. sandıkta eşi Nevbahar Koç ile birlikte kullanan Ali Koç, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Tüm Fenerbahçe camiası için hayırlı olsun. İnşallah güzel bir dönem olur." diye konuştu.

BAŞKAN KOÇ: "İNŞALLAH GÜZEL BİR DÖNEM OLUR"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, eşi Nevbahar Koç ile birlikte oy kullandı. Başkan Koç oy kullandıktan sonra yaptığı açıklamada "Tüm Fenerbahçe camiası için hayırlı olsun. İnşallah güzel bir dönem olur" dedi.

Haberin Devamı

YEŞİLYURT'UN YANINA GİTTİ

Seçime tek aday olarak giren Başkan Koç, Ülker Stadı'nda gerçekleştirilen kongrede oyunu kullandıktan sonra Eyüp Yeşilyurt'un yanına gitti. Ali Koç ile Yeşilyurt, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Eyüp Yeşilyurt için "Gerçek bir Fenerbahçeli" ifadesini kullanan Koç, "Eyüp bey çocukluğundan beri bu armanın peşinden koşan biri olarak bir yolculuğa çıktı. Aday oldu, sonra vazgeçti. Sebepleri doğru. Vazgeçmeyebilirdi. Şöhret olmak ve tanınmak istese işi çok farklı yerlere götürebilirdi. Fenerbahçe'de birlik, beraberlik ve barışın her şeyden önemli olduğunu düşünerek, böyle bir karar aldı. Ona çok teşekkür ediyorum. Fenerbahçe'nin iyiliğini ve çıkarını her şeyin önüne koyduğu için ona teşekkür ediyorum. Kısa süre önce tanıştık ama galiba uzun vadeli bir dostluğun da tohumlarını atmış olduk" ifadelerini kullandı.

"Fenerbahçe'ye yönetimde olmayan milyonlarca insanın katkısı var." diyen Ali Koç, şu görüşleri aktardı: "Katkı sadece adaylıkla ölçülmüyor. Fenerbahçe'ye sevdalı olduktan sonra hayatın boyunca ne yaptın? Sevdalıları var, maçtan maça seyrediyorlar. Sevdalıları var, Fenerbahçe uğruna yüzlerce ve binlerce kilometre yollara düşüyorlar. O, küçüklüğünden beri öyle biri. Yönetimde de arkadaşları var. Bence Fenerbahçe ile var olanlardan değil, Fenerbahçe için var olanlardan. Bu, benim için çok önemli bir ayrım. Bunu birkaç senedir dillendiriyorum. Görünen o ki son yaşadıklarımıza bakınca daha fazla dillendirmem gerekecek."

Haberin Devamı

Eyüp Yeşilyurt ise "Sayın başkanıma başarılar diliyorum. İnşallah bizi şampiyon yapar. Allah başkanımızın ayağını taşa değdirmesin." değerlendirmesinde bulundu.

CANER ERKİN OYUNU KULLANDI

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin, Seçimli Olağan Genel Kurul'da oy kullanmak için Ülker Stadyumu'na geldi. 13 numaralı sandıkta oyunu kullanan tecrübeli futbolcu daha sonra FBTV'de açıklama yaptı;

'Umarım başkanımız uzun yıllar görevine devam eder. Ben de uzun yıllar Fenerbahçe'ye hizmet etmeye devam edeceğim. İnşallah hayırlısı olur. İnşallah başkanımız uzun süreler daha burada olur. "Haklıydık, kazandık" yazısını okudum. Ben de buradaydım, ufak bir ayrılık oldu. Ancak uzun yıllar vücudum el verdiği sürece Fenerbahçe'ye hizmet edeceğim.

Haberin Devamı

Galatasaray'da oynarken bile Fenerbahçeli olduğumu söyledim. Sünnet olurken bir videom vardı, onu bir ay sonra paylaşacağım. Küçüklükten beri Fenerbahçeliyim. Diğer kulüplerde böyle bir şey hissetmedim.'

Son dakika haberi - Fenerbahçede Başkan Ali Koç oy kullandı

Ali Koç'un 2. dönemi olacak

Seçime tek aday olarak giren mevcut başkan Ali Koç, Fenerbahçe'de 2. dönemi için genel kurul üyelerinden oy isteyecek.

Başkan Koç, Haziran 2018'de gerçekleştirilen kongrede Aziz Yıldırım'a büyük üstünlük kurarak sarı-lacivertli kulübün 33. başkanı olmuştu.

Ali Koç'un listesi

Seçime tek aday olarak giren Ali Koç'un yönetim kurulu asil ve yedek listesi şöyle:

Asil: Erol Bilecik, Burak Çağlan Kızılhan, Ömer Temelli, Mehmet Dereli, Fethi Pekin, Sertaç Komsuoğlu, Simla Türker Bayazıt, Hüseyin Arslan, Esin Güral Argat, Nüket Küçükel Ezberci, Ahmet Ketenci, Alper Pirşen, Kemal Danabaş, Ruşen Çetin

Yedek: Selma Altay Rodopman, Ömer Okan, Selahattin Baki, Bekir İrdem, İlker Dinçay, Özgür Özaktaç, Can Gebetaş.

Haberin Devamı