Fenerbahçe Son dakika haberi - Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'tan ters köşe! Joachim Löw derken...

Son dakika haberi - Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'tan ters köşe! Joachim Löw derken...

05.02.2022 - 12:26 | Son Güncellenme:

Sezonu teknik direktör İsmail Kartal ile tamamlama kararı alan Fenerbahçe'de yönetim gelecek sene takımın başına getireceği isim için temaslarını sürdürüyor. Kariyerli bir hocaya takımı teslim etmek isteyen ve bir süredir Joachim Löw ile ilgilenen sarı-lacivertlilerde sürpriz gelişme yaşandı. Fenerbahçeli kurmaylar, PSV'nin sözleşme uzatma teklifini geri çeviren Roger Schmidt'i gündemine aldı. Alman hoca ile yapılacak görüşmenin ardından nihai karar verilecek.

Son dakika haberi - Fenerbahçede Başkan Ali Koçtan ters köşe Joachim Löw derken...

Teknik direktörlük koltuğunu sezon sonuna kadar İsmail Kartal'a teslim eden Fenerbahçe'de yeni sezon için temaslar Joachim Löw ile yoğunlaşmışken, Hollanda'da sarı-lacivertlileri heyecanlandıran bir gelişme yaşandı.

Haberin Devamı

Son dakika haberi - Fenerbahçede Başkan Ali Koçtan ters köşe Joachim Löw derken...

ROGER SCHMIDT YENİ SÖZLEŞMEYİ REDDETTİ

Başkan Ali Koç'un gözdelerinden Roger Schmidt, yeni sezonda PSV'de çalışmayacağını belirterek Hollanda devinin sözleşme uzatma teklifini geri çevirdi. 54 yaşındaki Alman hocanın yeni ufuklara yelken açma kararı Fenerbahçe camiasında heyecanla karşılandı.

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; Joachim Löw her ne kadar Başkan Ali Koç'un gönlünde yatan aslan olsa da, Alman hoca ile defalarca görüşen ve prensipte anlaşan Koç'un nihai kararını Schmidt'le kuracağı temastan sonra vereceği öne sürüldü.

Son dakika haberi - Fenerbahçede Başkan Ali Koçtan ters köşe Joachim Löw derken...

SCHMIDT'IN KULÜP TAKIMI TECRÜBESİ DAHA FAZLA

Schmidt'i Löw'den farklı kılan kulüp takımı tecrübesi. 2004'te ayrıldığı Austria Wien'den sonra kulüp takımı çalıştırmayan Löw'ün aksine Schmidt, bütün başarılarını bu kulvarda yaşadı. Löw'den daha genç olması da Schmidt'in bir diğer avantajı olarak görülüyor.

Haberin Devamı

PSV'DE GEÇEN SEZON HOLLANDA SÜPER KUPASI'NI KAZANDI

Kulüpte ikinci sezonunu geçiren 54 yaşındaki çalıştırıcı, Hollanda ekibi ile geçen sezon Hollanda Süper Kupası'nı kazandı.