Galatasaray Son dakika haberi - Galatasaray'dan 'Sörloth’ usulü transfer girişimi! Hedef: Ismaila Coulibaly

Son dakika haberi - Galatasaray'dan 'Sörloth’ usulü transfer girişimi! Hedef: Ismaila Coulibaly

29.05.2021 - 17:04 | Son Güncellenme:

İngiliz basını, Malili genç orta saha oyuncusu Ismaila Coulibaly için Galatasaray’ın 12.9 milyon sterlinlik teklifi olduğunu iddia etti.

Son dakika haberi - Galatasaraydan Sörloth’ usulü transfer girişimi Hedef: Ismaila Coulibaly

Galatasaray’ın Malili futbolcu Ismaila Coulibaly için girişimlerde bulunduğu iddia edildi. İngiliz Sky Sports’un haberine göre sarı-kırmızılılar bonservisi Sheffield United’da bulunan Malili genç yeteneğin peşine düştü.

Haberin Devamı

Milan’dan 10 milyon sterlin
Geride kalan sezonun başında Belçika ekibi Beerschot’a 3 yıllığına kiralanan 20 yaşındaki futbolcu için İtalyan devi Milan’ın da ilgisi bulunuyor. Kırmızı-siyahlıların 10 milyon sterlinlik teklifinin İngiliz ekibince geri çevrildiği bildirildi.

Galatasaray’ın teklifi daha yüksek

Sarı-kırmızılıların ise oyuncu için olan teklifinin 12.9 milyon sterlin olduğu belirtildi. Ancak bu rakamın da Sheffield’ın 20 yaşındaki futbolcu için olan beklentilerinin altında olduğuna dikkat çekildi.

‘Sörloth’ usülü bir girişim
Bu transfer iddiası akıllara geçtiğimiz yıl gerçekleşen Alexander Sörloth transferini getirdi. Norveçli golcünün Trabzonspor ile 1 yıl daha kiralık anlaşması bulunmasına karşın Alman ekibi Leipzig hem bordo-mavililer hem de bonservisini elinde bulunduran Crystal Palace ile anlaşarak transferi gerçekleştirmişti. Cim Bom’un transferi gerçekleştirmek için hem oyuncuyu kiralık elinde bulunduran Belçika kulübü hem de Ada ekibiyle anlaşması gerekecek.

Haberin Devamı

Sarpsborg’dayken de ilgi vardı

Belçika 1. Ligi’nde bu sezon 22 maçta 5 gol atan ve orta sahanın ortasında görev yapan Coulibaly için geçtiğimiz yıl da Galatasaray’ın ilgisi olduğuna yönelik haberler yayınlanmıştı. Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Galatasaray’ın 1 milyon euro önerdiği, Norveç kulübü Sarpsborg 2 milyon euro isteyince transferin çıkmaza girdiği, o dönem Sheffield United’ın 2 milyon euro ödeyerek transferi bitirdiği belirtilmişti.