Kasımpaşa Son dakika haberi: Kasımpaşa'nın yıldızı Umut Bozok'tan muhteşem performans! 20 gole etki etti

Son dakika haberi: Kasımpaşa'nın yıldızı Umut Bozok'tan muhteşem performans! 20 gole etki etti

12.03.2022 - 18:08 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 29'uncu haftasında Kasımpaşa ile Çaykur Rizespor karşı karşıya geldi. Kritik mücadele gol yağmuruna sahne oldu. Kasımpaşa'nın sezon başında kadrosuna kattığı Umut Bozok, Spor Toto Süper Lig'e damga vurmaya devam etti. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Son dakika haberi: Kasımpaşanın yıldızı Umut Bozoktan muhteşem performans 20 gole etki etti

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 29'uncu haftasında Çaykur Rizespor'u konuk etti. Zorlu karşılaşma gol yağmuruna sahne oldu. Muhteşem bir tempoda geçen mücadeleye Kasımpaşa'nın tecrübeli futbolcusu Umut Bozok damga vurdu. İşte son dakika haberinin detayları...

Haberin Devamı

Mabil takımını öne geçirdi

Kritik mücadelede gol perdesini açan isim Mabil oldu. Muleka'nın sol kanatta Ben Ouannes'in önüne bıraktığı meşin yuvarlakta ceza sahasına yapılan ortayı Fall vurdu. Fall'ın vuruşunda top bir kez daha Ben Ouannes'in önünde kaldı. Ben Ouannes'in pasında şık bir vuruş yapan Mabil takımını 27'nci dakikada 1-0'lık üstünlüğe taşıdı.

Son dakika haberi: Kasımpaşanın yıldızı Umut Bozoktan muhteşem performans 20 gole etki etti

Selim Ay skora dengeyi getirdi

Müsabakanın 65'inci dakikasında Rizespor'da Selim Ay sahneye çıktı. Boldrin'in ortasında ceza sahasında yaşanan karambolde meşin yuvarlağı önünde bulan Selim Ay ayak içiyle yaptığı şık vuruşla birlikte skora dengeyi getirdi: 1-1.

Umut Bozok attı

Kasımpaşa'da maçta 71'inci dakika olduğunda hızlı bir atak gelişti. Hajradinovic'in harika pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Umut Bozok şık bir vuruş yaparak takımını yeniden üstünlüğe taşıdı: 2-1.

Haberin Devamı

Son dakika haberi: Kasımpaşanın yıldızı Umut Bozoktan muhteşem performans 20 gole etki etti

Fall takımını rahatlattı

Kasımpaşa, 74'üncü dakikada rahatladı. Baskı yaparak topu kazanan Hajradinovic'in sol kanattan ceza sahası içerisine yaptığı ortaya yerden düzgün bir vuruş yapan Fall, takımını 3-1'lik üstünlüğe taşıdı.

3 puan Kasımpaşa'nın

Kritik mücadelede kalan sürede başka gol sesi çıkmayınca 3 puan ev sahibi ekibin oldu. Kasımpaşa puanını 35'e yükseltti. Çaykur Rizespor ise 23 puanda kaldı.

Umut Bozok 20 gole etki etti

Kasımpaşa'nın sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı Umut Bozok, Süper Lig'e çabuk alıştı. Tecrübeli santrafor rakip fileleri toplamda 14 kez havalandırdı. Umut Bozok takım arkadaşlarına ise 6 asist yaptı.

Messi’nin Arjantin formasıyla en iyi golleri

Yazarlar