Antalyaspor Son dakika haberi: Nuri Şahin hedefini açıkladı! 'Benim için bir gönül meselesi'

Son dakika haberi: Nuri Şahin hedefini açıkladı! 'Benim için bir gönül meselesi'

09.05.2022 - 20:03 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport Tav Antalyaspor'un genç teknik direktörü Nuri Şahin, Alman basınına açıklamalarda bulundu. Adı uzun süredir Galatasaray'la anılan Nuri Şahin, hedeflediği takımını duyurdu. Nuri Şahin, teknik direktörlük kariyerine başlamadan önce Jürgen Klopp ile yaptığı görüşmeye de değindi. İşte son dakika haberinin detayları...

Son dakika haberi: Nuri Şahin hedefini açıkladı Benim için bir gönül meselesi

Fraport Tav Antalyaspor'da Ersun Yanal'ın ardından göreve getirilen Nuri Şahin muhteşem bir performans sergiledi. Genç çalıştırıcı, geleceğine dair Alman basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kicker'a demeç veren Nuri Şahin, gelecekte teknik direktör olarak çalıştırmak istediği takımını duyurdu. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

JÜRGEN KLOPP İLE GÖRÜŞMESİ
Antalyaspor'da futbolculuktan teknik direktörlüğe geçmeden önce Borussia Dortmund'da birlikte çalıştığı Liverpool teknik direktörü Jürgen Klopp ile de görüştüğünü belirten genç teknik adam, "Klopp bana 'Nuri, sen iyi bir insansın. Bunu başaracaksın' dedi. Bu benim harekete geçme mesajımdı" dedi.

Son dakika haberi: Nuri Şahin hedefini açıkladı Benim için bir gönül meselesi

Klopp'un karakterine değinen Nuri Şahin, Alman çalıştırıcıyı herkesten farklı kılanın insanlığı olduğunu vurgulayarak, "Onunla tartışabilirsiniz, sonra laflar ya da küfürler uçuşur. Ama ertesi gün yanınıza gelir, size sarılır ve her şey yolundadır. O yüzden bu kadar başarılı" ifadelerini kullandı.

Son dakika haberi: Nuri Şahin hedefini açıkladı Benim için bir gönül meselesi

BORUSSİA DORTMUND İTİRAFI
Kicker'a konuşan Nuri Şahin, futbolculuk döneminde formasını giydiği Borussia Dortmund'u bir gün çalıştırmak istediğini belirterek, "Borussia Dortmund'un benim için bir gönül meselesi olduğu ve bir antrenör olarak güney tribününün önünde bir zaferi kutlamanın hayalini kurduğum gerçeğini hiçbir zaman gizlemedim. Dortmund'dan ayrılıp Bremen'e gittiğimde akşam eşimle evde oturdum ve ona 'Sanırım bir noktada bu kulübe antrenörlük yapmak için gereken her şeye sahip olacağım' dedim. sözlerini dile getirdi.

Haberin Devamı

THOMAS TUCHEL'E ÖVGÜ DOLU SÖZLER
Jürgen Klopp'un yanı sıra şu anda Chelsea'yi çalıştıran Thomas Tuchel'den de etkilendiğini belirten Nuri Şahin, "Onunla geçirdiğim zamandan çok şey öğrendim.. Thomas, inanılmaz derecede iyi bir antrenör. Teknik olarak dünya standartlarında eğitim almış bir canavar" açıklamasını yaptı.

Son dakika haberi: Nuri Şahin hedefini açıkladı Benim için bir gönül meselesi

ANTRENÖR OLMA KARARINI VERDİĞİ ZAMAN
Bir hazırlık maçında kaybettikten sonra Thomas Tuchel'in yaklaşımından etkilendiğini ve antrenör olmaya karar verdiğini de belirten Nuri Şahin, "Thomas memnun değildi çünkü bazılarımız o kadar da kötü olmadığını düşünüyordu çünkü bu sadece hazırlık maçıydı. Ardından bize John Terry ve Carles Puyol'dan sahneler gösterdi. Thomas o kadar etkileyici sözler söyledi ki toplantıdan ayrıldıktan sonra Marcel Schmelzer'e ve Oliver Kirch'e 'Antrenör olmak istiyorum' dedim" sözlerini kullandı.

Son dakika haberi: Nuri Şahin hedefini açıkladı Benim için bir gönül meselesi

David Silva'nın, Newcastle'a Attığı Görkemli Goller

Haberin Devamı