Fenerbahçe Son dakika haberi - Oliver Glasner: Sistemlerini değiştirmezler

Son dakika haberi - Oliver Glasner: Sistemlerini değiştirmezler

16.09.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Eintracht Frankfurt Teknik Direktörü Oliver Glasner, Fenerbahçe maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Son dakika haberi - Oliver Glasner: Sistemlerini değiştirmezler

Rakiplerini iyi analiz ettiklerini belirten Glasner, “Fenerbahçe’nin 3-4-3 sisteminde oynayacağını düşünüyoruz. Son maçları bu sistemde oynadılar. Değişikliğe gideceklerini düşünmüyorum” dedi.

Sarı-lacivertlilerin karşılaşmalarda topa sahip olmayı istediğini, Demir Grup Sivasspor’a karşı da topa sahip olma oranının yüzde 70’lerde olduğunu aktaran tecrübeli çalıştırıcı, “Fenerbahçe’nin her hafta karşı karşıya kalmadığı hızlı bir oyunu oynayacağız ve hata yapmalarını bekleyeceğiz” diye konuştu.

Fenerbahçe’nin de kanatlarda hızlı oyunculara sahip olduğunu dile getiren Glasner, “İki takımın ileriye oynadığı bir mücadele olacak” değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı

Glasner cezalı

Fenerbahçe’nin rakibi Eintracht Frankfurt’un teknik direktörü Oliver Glasner, cezası sebebiyle takımının başında yer alamayacak. Wolfsburg’u çalıştırdığı dönemde aldığı ceza sebebiyle takımını yalnız bırakacak olan Glasner’in yerine yardımcısı Michael Angerschmid görev alacak. Alman ekibinde ayrıca dizinden operasyon geçiren ve uzun süre sahalardan uzak kalacak takım kaptanı Sebastian Rode, sahada yer alamayacak.

Yazarlar