Diğer Son dakika haberi: Ukraynalı antrenörün çalıştığı yere füze isabet etti! Son hali yürek burktu

Son dakika haberi: Ukraynalı antrenörün çalıştığı yere füze isabet etti! Son hali yürek burktu

04.03.2022 - 17:36 | Son Güncellenme:

Rusya'nın Ukrayna'yı işgali spor dünyasını da fazlasıyla etkiledi. Uluslararası spor organizasyonlarından men edilen Rusya, Ukrayna'ya saldırılarına devam ediyor. Bu saldırılardan ve atılan füzelerden son etkilenen isim Aiyna Morozova oldu. İşte son dakika haberinin detayları...

Son dakika haberi: Ukraynalı antrenörün çalıştığı yere füze isabet etti Son hali yürek burktu

Rusya'nın Ukrayna'ya yaptığı saldırılar etkisini artırarak devam etti. Sporcuların ve tribün gruplarının silahlandığı Ukrayna'da bazı isimler de gönüllü olarak yardım çalışmalarına katılmaya başladı. Ukrayna Yüzme Milli Takımı antrenörü Aiyna Morozova'nın gönüllü olarak çalıştığı yere füze isabet etti.

Haberin Devamı

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısından en ağır şekilde etkilenen Aiyna Morozova'nın enkaz altında kaldığı öğrenildi. Aiyna Morozova ve bölgede bulunan diğer Ukrayna vatandaşları için yaklaşık 2 saat boyunca süren çalışmalar olumlu sonuç verdi.

Son dakika haberi: Ukraynalı antrenörün çalıştığı yere füze isabet etti Son hali yürek burktu

Aiyna Morozova'nın altında kaldığı enkazdan canlı olarak çıkarıldığı kaydedildi.

'Diri diri gömülü şekilde öleceğimi hissettim'

Aiyna Morozova dehşet dolu anları şu ifadeleri kullanarak anlattı: "Askerlere gönüllü olarak yemek hazırlıyordum. Bir anda binaya füze isabet etti ve iki saat boyunca enkaz altında kaldım. Diri diri gömülü şekilde öleceğimi düşündüm."

Everton ve Man City, Ukrayna’ya desteklerini gösteriyor

Yazarlar