1.Lig Son dakika haberi: Umut Bulut'tan inanılmaz performans! 1. Lig'de şov yapıyor

Son dakika haberi: Umut Bulut'tan inanılmaz performans! 1. Lig'de şov yapıyor

11.03.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor'da forma giyen Umut Bulut, İstanbul ekibini sırtlamaya devam ediyor. 15 Mart'ta 39 yaşına girecek olan tecrübeli oyuncu, Bursaspor maçında da rakip fileleri havalandırarak inanılmaz performansını devam ettirdi. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Son dakika haberi: Umut Buluttan inanılmaz performans 1. Ligde şov yapıyor

HAKAN KURT

Haberin Devamı

Spor Toto 1. Lig'de 22'nci haftanın erteleme maçında Eyüpspor ile Bursaspor karşı karşıya geldi. Heyecan dolu karşılaşma ev sahibi ekibin 3-0'lık galibiyetiyle sona erdi. Müsabakaya Eyüpspor'un 38 yaşındaki santraforu Umut Bulut damga vurdu.

Süper Lig rekorunun sahibi

MKE Ankaragücü formasıyla birlikte Süper Lig'de ilk kez oynama şansı bulan Umut Bulut, son olarak 2020-2021 sezonunda Yeni Malatyaspor'da forma giyerek Türkiye'nin en büyük liginde rekorun sahibi oldu. Tecrübeli futbolcu Ankaragücü, Trabzonspor, Galatasaray, Kayserispor ve Yeni Malatyaspor formalarıyla Süper Lig'de 515 maça çıktı ve bu alanda "Süper Lig'de en fazla müsabakada oynayan oyuncu" unvanını eline geçirdi.

Son dakika haberi: Umut Buluttan inanılmaz performans 1. Ligde şov yapıyor

Sezon başında bedelsiz geldi

Haberin Devamı

Yeni Malatyaspor'la anlaşma sağlayamadıktan sonra sezon başında boşa çıkan Umut Bulut, Spor Toto 1. Lig ekibi Eyüpspor'un yolunu tuttu. 38 yaşındaki oyuncu İstanbul ekibinde adeta küllerinden doğdu.

Son dakika haberi: Umut Buluttan inanılmaz performans 1. Ligde şov yapıyor

14 gol ve 4 asist

Eyüpspor formasıyla bu sezon 26 müsabakada oynama şansı yakalayan Umut Bulut, rakip fileleri 14 kez havalandırma başarısı gösterdi. Tecrübeli oyuncu takım arkadaşlarına aynı süreçte 4 asist yaptı. Umut Bulut bu performansıyla 1. Lig gol krallığı yarışında 15 gollü İbrahim Yılmaz'ın arkasında 14 gollü Ahmet Sagat'la birlikte ikinci sırayı paylaşıyor.