Fenerbahçe Son dakika - İrfan Can Kahveci fena patladı: Algı operasyonları yapıyorlar!

Son dakika - İrfan Can Kahveci fena patladı: Algı operasyonları yapıyorlar!

19.01.2022 - 22:31 | Son Güncellenme:

Altay maçında başarılı performansını 1 gol, 1 asistle taçlandıran İrfan Can Kahveci maçın ardından yayıncı kuruluşa çok konuşulacak açıklama yaptı. Milli yıldız, "Uzun zamandır suskunum, bekledim. 'Hocayı yedi' diyorlar. 'İrfan'ın 5 kilo fazlası var' diyorlar. Susmam, kabul ettiğim anlamına gelmiyor. Sabrettim, algı operasyonları yapıyorlar. Futbolumu eleştirebilirler ama karakterimi asla eleştiremezler" şeklinde konuştu.

Son dakika - İrfan Can Kahveci fena patladı: Algı operasyonları yapıyorlar

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Altay karşısında 1 gol, 1 asistle Fenerbahçe'yi galibiyete taşıyan İrfan Can Kahveci'den eleştirilere sert yanıt...

Haberin Devamı

90 dakika sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan milli yıldız, "Öncelikle Ahmet Çalık kardeşime Allah’tan rahmet diliyorum. Hem altyapıda hem de A takımda uzun sürelerimiz geçti. Çok sevdiğimiz bir arkadaşımızdı. Ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum.

'Ben F.Bahçeliyim'

Ben Fenerbahçe taraftarıyım. Elimden geldiğince emek vermeye çalışıyorum. Taraftarlarımıza saygımız sonsuz. Hiçbir şey diyemem onlara. Ben 4-5 yaşında sabahtan akşama kadar sokakta top oynarken nasıl keyif alıyorsam, bugün de öyle.

'Futbolumu eleştirebilirler ama karakterimi asla'

İçinde bulunduğumuz durumdan dolayı Fenerbahçe taraftarı ve camiasından özür dileriz. Uzun zamandır suskunum, bekledim. 'Hocayı yedi' diyorlar. 'İrfan'ın 5 kilo fazlası var' diyorlar. Kilo ölçümü yapıyorlar bize yanımızdalar mı? Biliyorlar mı? Verilere dayanmadan yalan iddialar atıyorlar. Taraftarımızdan ricam bu takımın arkasında durmaları bugünkü gibi. Bizim tek gücümüz taraftarlar. İnşallah galibiyet serimizin başlangıcı olur. Susmam, kabul ettiğim anlamına gelmiyor. Sabrettim, algı operasyonları yapıyorlar. Futbolumu eleştirebilirler ama karakterimi asla eleştiremezler.

Haberin Devamı

Son dakika - İrfan Can Kahveci fena patladı: Algı operasyonları yapıyorlar

'Saha dışında bizim işimiz olamaz'

Giden hocamıza da teşekkür ederim. Biz futbolcu olarak gelen hocalarımızdan öğrenebildiklerimizi sahaya yansıtmak. Bizim işimiz saha içinde. Saha dışında bizim işimiz olamaz. Başkanımız gece gündüz çalışıyor. Onların sorumluluğunda olan şeyler var, bizim sorumluluğumuzda olan şeyler var. Herkes çok istekli ama bazen şanssızlıklar olabiliyor.

'Dinlenmeme ve beslenmeme çok dikkat ediyorum'

Bazen taraftarlarımız ıslıklıyor ama onların da haklı. Hiçbir zaman taraftara saygısızlık yapmam. Burası benim hayalimdi. Sonrasında Avrupa hedefim var. Buraya geldiğimden beri 3 kere sakatlandım. Bu da bana ders oldu. Dinlenmeme, beslenmeme daha çok dikkat ediyorum” şeklinde konuştu.

Golden sonra Mesut Özil'e gitti

Bu arada İrfan Can Kahveci'nin 37. dakikada attığı şık golden sonra sevincini yedek kulübesindeki Mesut Özil'le paylaşması dikkat çekti.

Haberin Devamı