İtalya Serie A Juventus'ta Kenan Yıldız için radikal karar! Milli yıldıza büyük onur

Juventus'ta Kenan Yıldız için radikal karar! Milli yıldıza büyük onur

29.03.2024 - 18:23 | Son Güncellenme:

Juventus'un genç futbolcusu Kenan Yıldız'la ilgili çarpıcı bir karara imza attığı öne sürüldü. Serie A devinin 18 yaşındaki Türk futbolcuyu onurlandıracağı aktarıldı.

Juventusta Kenan Yıldız için radikal karar Milli yıldıza büyük onur

Serie A ekiplerinden Juventus'un genç yeteneği Kenan Yıldız ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Çizme basını, Juventus'un Kenan Yıldız ile ilgili radikal bir karara imza attığını yazdı.

Haberin Devamı

Tuttosport'un haberine göre; Juventus'un Kenan Yıldız ile yeni sözleşme imzalamak istediği belirtildi. İtalyan devinin, mevcut sözleşmesi 2027'de bitecek Kenan Yıldız ile uzun süreli bir sözleşme yapmayı planladığı aktarıldı.

Juventus'un Kenan Yıldız'a büyük bir jest yapma hazırlığında olduğu öğenildi. Torino temsilcisinin, Kenan Yıldız'a 10 numaralı formayı emanet etmek istediği kaydedildi.

18 yaşındaki forvet arkası bu sezon Juventus'ta 21 maçta forma şansı buldu. Kenan Yıldız bu karşılaşmalarda 3 gol atma başarısı gösterdi. 18 yaşındaki genç oyuncunun Juventus ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Kenan Yıldız'ın güncel piyasa değeri 30 milyon euro.

SV Sallern altyapısında yetişen Kenan Yıldız daha sonra Regensburg altyapısı ve Bayern Münih altyapısında da oynadı. Kenan Yıldız, A Milli Futbol Takımı'nda 5 maça çıktı ve 1 gol sevinci yaşadı.

Yazarlar