Galatasaray Kolombiyalı yıldızın menajeri açıkladı: Galatasaray'dan teklif var!

Kolombiyalı yıldızın menajeri açıkladı: Galatasaray'dan teklif var!

21.03.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başladı. Sarı-kırmızılıların bu doğrultuda sürpriz bir hamlede bulunduğu ortaya çıktı. Süper Lig devinin, 26 yaşındaki Kolombiyalı futbolcu için teklifte bulunduğu öne sürüldü.

Kolombiyalı yıldızın menajeri açıkladı: Galatasaraydan teklif var

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da idareciler gelecek sezon için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-kırmızılıların, hücum hattına takviye düşündüğü dönemde sürpriz bir ismi gündemine aldığı iddia edildi.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın Brezilya'da forma giyen Kolombiyalı futbolcunun peşine düştüğü aktarıldı. Brezilya basınında yer alan habere göre; Galatasaray, Fluminense forması giyen Jhon Arias'a talip oldu.

Jhon Arias'ın menajeri Alex Viveros'un yaptığı açıklamada Galatasaray'ın teklifini dile getirdiği öğrenildi. Alex Viveros'un açıklamasında, "Jhon Arias ocak ayında Zenit'in teklifini reddetmişti. Şu anda Galatasaray'dan ve Sevilla'dan teklif var. Ayrıca Fransa ve İtalya'daki takımlardan da ilgi var" ifadelerini kullandığı vurgulandı.

Jhon Arias bu sezon Fluminense'de 12 müsabakada forma şansı buldu. 26 yaşındaki sağ kanat bu karşılaşmalarda 6 gol atma başarısı gösterdi. Jhon Arias takım arkadaşlarına 1 asist yaptı.

Haberin Devamı

Jhon Arias'ın Fluminense ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. 26 yaşındaki yıldızın güncel piyasa değeri 10 milyon euro. Dorados altyapısında futbola başlayan Jhon Arias daha sonra Tijuana, Patriotas, Llaneros, CD America ve Independient Santa Fe formaları giydi. Jhon Arias, Kolombiya Milli Takımı'nda 11 müsabakada oynadı.