Fenerbahçe SON DAKİKA | Leonardo Bonucci sonrası Fenerbahçe, Krunic transferini de bitirdi! Milan'dan resmi açıklama

SON DAKİKA | Leonardo Bonucci sonrası Fenerbahçe, Krunic transferini de bitirdi! Milan'dan resmi açıklama

11.01.2024 - 04:27 | Son Güncellenme:

Bonucci ile transfer için anlaşma sağlayan Fenerbahçe, uzun zamandır peşinde olduğu Rade Krunic için Milanl'a el sıkıştı. İtalyan kulübünün CEO'su, Bosna Hersekli yıldızın sarı-lacivertlilere transfer olacağını açıkladı. İtalyan basını deneyimli oyuncunun yıllık ücretini de duyurdu.

SON DAKİKA | Leonardo Bonucci sonrası Fenerbahçe, Krunic transferini de bitirdi Milandan resmi açıklama

Süper Lig'in erteleme maçında konuk ettiği Konyaspor'u 7-1 yenerek gövde gösterisi yapan Fenerbahçe, transferde atağa kalktı. Sarı-lacivertliler, Union Berlin forması giyen Leonardo Bonucci ile anlaşmaya varırken, İtalyan stoper dün İstanbul'a gelerek Konyaspor maçını tribünden takip etti.

Haberin Devamı

SÖZLEŞME ŞARTLARI BELLİ OLDU

Deneyimli savunmacının sözleşme şartları ortaya çıktı. Union Berlin, Bonucci'nin sözleşme feshi sonrası tazminat alacak. Fabrizio Romano'nun haberine göre Fenerbahçe, Bonucci ile 6 aylık sözleşme imzalayacak. İtalyan oyuncu 6 aylık sürede Fenerbahçe'den 1.3 milyon euro kazanacak.

SON DAKİKA | Leonardo Bonucci sonrası Fenerbahçe, Krunic transferini de bitirdi Milandan resmi açıklama

RADE KRUNIC'TE İŞLEM TAMAM

6 numara arayışındaki sarı-lacivertli takım, yaz transfer döneminden bu yana transfer etmek istediği Rade Krunic'le de anlaşma sağladı.   

Milan'ın CEO'su Giorgio Furlani, tecrübeli orta sahanın Fenerbahçe'ye transferini açıkladı. Sky Sports'a konuşan Giorgio Furlani, "Rade Krunic'in, Fenerbahçe'ye transferinde her şey yolunda gidiyor. Krunic'e bol şans diliyoruz. Umarım Fenerbahçe'de başarılı işler yapar" dedi.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

MAAŞI YAKLAŞIK 2.5 MİLYON EURO

İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Rade Krunic'in Fenerbahçe'deki maaşının 2 milyon 500 bin euro civarında olacağı kaydedildi. Bonucci transferinde olduğu gibi, Rade Krunic'te de Edin Dzeko'nun ikna sürecinde rol aldığı aktarıldı.

PİYASA DEĞERİ 8.5 MİLYON EURO

Rade Krunic bu sezon Milan'da 14 müsabakada forma şansı buldu. 30 yaşındaki orta sahanın güncel piyasa değeri 8 milyon 500 bin euro.