Fenerbahçe Son dakika: Mert Hakan Yandaş için resmi girişim! Transfer için Fenerbahçe'yle görüştüler

Son dakika: Mert Hakan Yandaş için resmi girişim! Transfer için Fenerbahçe'yle görüştüler

18.05.2022 - 19:00 | Son Güncellenme:

Jorge Jesus konusunda artık geri sayıma geçen Fenerbahçe'de kurmaylar gelecek sezon kadro planlamasına başladı. Sarı-lacivertlilerde takımdan ayrılacak isimler konusunda kulüp arayışları devam ederken, flaş bir son dakika gelişmesi yaşandı. Tecrübeli orta saha Mert Hakan Yandaş'a talip çıktığı öğrenildi. İşte son dakika haberinin detayları...

Son dakika: Mert Hakan Yandaş için resmi girişim Transfer için Fenerbahçeyle görüştüler

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç ve idareciler gelecek sezon için çalışmalarına hız verdi. Süper Lig'de sezonun bitmesine artık sayılı günler kala Portekizli teknik adam Jorge Jesus'la anlaşma noktasına gelindi. Sarı-lacivertlilerde iç ve dış transfer hamleleri de başladı. Bu gelişmeler sıcaklığını korurken sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

2 GOL VE 9 ASİST ÜRETTİ

Fenerbahçe'de bu sezon performansını yükselten ve formayı kapan Mert Hakan Yandaş, 32 müsabakada forma giydi. Tecrübeli orta saha rakip fileleri 2 kez havalandırma başarısı gösterdi. 27 yaşındaki oyuncu takım arkadaşlarına da 9 asist yaptı. Tecrübeli futbolcu bu karşılaşmalarda 10 sarı kart gördü.

SÖZLEŞMESİ 2024'TE BİTECEK

A Milli Futbol Takımı'na şu ana kadar 1 kez davet edilen Mert Hakan Yandaş'ın Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2024'te bitecek. 27 yaşındaki orta sahanın güncel piyasa değeri 2 milyon 300 bin euro olarak gösteriliyor.

CSKA MOSKOVA DEVREDE

Sarı-lacivertli takımın yıldızları arasında gösterilen Mert Hakan Yandaş'a sürpriz bir talip çıktı. Vole'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Rusya Premier Lig ekiplerinden CSKA Moskova, Mert Hakan Yandaş için resmi girişimlere başladı.

Haberin Devamı

F.BAHÇE'NİN CEVABI BEKLENİYOR

Rus ekibinin yetkililerinin transfer etmek istediği Mert Hakan Yandaş için Fenerbahçe'ye fiyat sorduğu öğrenildi. 27 yaşındaki orta saha için sarı-lacivertlilerin yanıtının beklendiği kaydedildi.

YUSUF'UN BONSERVİSİNİ ALMADILAR

Rusya temsilcisi devre arası transfer ve tescil döneminde Lille'den Yusuf Yazıcı'yı kiralık olarak kadrosuna dahil etmişti. CSKA Moskova, performansı başarılı olmasına rağmen tecrübeli oyuncunun sözleşmesinde yer alan satın alma opsiyonunu kullanmama kararı aldı. Yusuf Yazıcı'nın ayrılması halinde boşluğunun Mert Hakan Yandaş ile doldurulması gündeme geldi.

Ajax'tan Erik Ten Hag'a duygusal veda