Fransa Ligue 1 Son dakika: Messi ve Neymar'a hayatının şoku! Paris'te yer yerinden oynadı

Son dakika: Messi ve Neymar'a hayatının şoku! Paris'te yer yerinden oynadı

13.03.2022 - 17:25 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Real Madrid'e 3-1 mağlup olarak elenen PSG'de Messi ve Neymar hayatının şokunu yaşadı. Paris'te adeta yer yerinden oynarken yıldız isimler şaşkınlığını gizleyemedi. İşte ayrıntılar...

Son dakika: Messi ve Neymara hayatının şoku Pariste yer yerinden oynadı

PSG'de rüzgar tersine döndü! Sezon başında Lionel Messi, Sergio Ramos ve Gianluigi Donnarumma gibi isimleri kadrosuna katarak Neymar ve Mbappe'li yıldızlar topluluğunu güçlendiren PSG, Şampiyonlar Ligi lanetini yine kıramadı.

Haberin Devamı

Hafta içi Real Madrid'e konuk olan PSG, Mbappe ile öne geçse de Karim Benzema son sözü söyledi ve Eflatun Beyazlılar sahadan 3-1 galip ayrılarak PSG'yi turnuvanın dışına itti. PSG'nin dünyaca ünlü yıldızları İspanya'da büyük şok yaşarken Fransız basını PSG futbolcularını adeta yerden yere vurdu. Mbappe, Neymar ve Messi'nin aynı anda takımdan ayrılacakları iddia edildi.

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'e 3-1 mağlup olarak elenen PSG, Fransa Ligue 1'de sahasında Bordeaux'yu konuk etti. Karşılaşma adeta Messi ve Neymar'a zehir oldu. Brezilyalı ve Arjantinli iki yıldız kariyerlerinin belki de en kötü gününü yaşadı.

Son dakika: Messi ve Neymara hayatının şoku Pariste yer yerinden oynadı

PSG tribünleri Neymar ve Messi başta olmak üzere tüm takımı yuhalarken sadece Kylian Mbappe alkış topladı. Taraftarlar oyuncuların yanı sıra yönetime de tepki gösterdi. Tribünlerden "Yönetim istifa!" sözleri yükseldi. PSG taraftarları Messi ve Neymar'a küfürlü tezahüratlarda da bulundu.

Haberin Devamı

Fransız basını PSG'nin Bordeaux'yu 3-0 mağlup ettiği karşılaşmada Messi ve Neymar'a gösterilen tepkilere geniş yer ayırdı. 

Son dakika: Messi ve Neymara hayatının şoku Pariste yer yerinden oynadı

Fransa'nın en saygın spor gazetelerinden L'Equipe, "Mbappe dışında Mesi ve Neymar başta olmak üzere tüm PSG futbolcuları tepki topladı" başlığını kullandı. Haberin detayında "PSG'nin Real Madrid'e elendiği günün 4 gün sonrası PSG'li futbolcular için iyi olmadı. Taraftarlar Mbappe hariç tüm takımı çok soğuk karşıladı. Neymar ve Messi topa her dokunuşunda taraftarlar büyük tepki gösterdiler. Taraftarlar Messi ve Neymar'a küfür ederken başkana 'İstifa' diye bağırdı." denildi.

Maxifoot, PSG taraftarlarının özellikle Messi ve Neymar'ı düşman öfkesiyle karşıladığını ifade etti. Haberin detayında, "Düşmanca atmosfer! Taraftarlar Messi ve Neymar'a çok ağır küfürler etti ve yuhaladı." denildi.

Foot Mercato, "PSG'de devrimin ayak sesleri" başlığını kullandığı haberde "Paris Saint-Germain, şu anda derin bir kriz yaşıyor. PSG'nin üst düzey yöneticileri devrime hazırlanıyor. Takımın en önemli yıldızları hayal kırıklığı yarattı. Taraftarların öfkesi dinmiyor." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Le Parisien gazetesi "Parc des Princes'te buz gibi atmosfer. Taraftarlar Mbappe hariç tüm takımı boykot etti ve Neymar ile Messi'yi yuhaladılar. Bu bir hayal kırıklığı değildi, bekleniyordu. Neymar ve Messi'yue gelen her topta tribünler ateş püskürdü. Neymar'a yapılan bir faulün ardından bile tribünler Neymar'a tepki gösterdi." ifadelerini kullandı.

Son dakika: Messi ve Neymara hayatının şoku Pariste yer yerinden oynadı

Messi ve Neymar ile Barcelona forması giyen Luis Suarez, eski takım arkadaşların yalnız bırakmadı. Uruguaylı golcü "Futbolun hafızası yok. Yanınızdayım ve sizi çok seviyorum." diyerek eski takım arkadaşlarına destek oldu.

Fransız basınının yanı sıra İspanyol medyası da Paris'teki gergin anları manşetlere taşıdı. AS Gazetesi, "Madrid'deki fiyaskonun ardından Neymar'a ağır hakaret" başlığını kullandı. AS'ta yer alan haberin detayında "PSG taraftarları Neymar'a hakaret etti ve Messi'yi ıslıkladı. Mbappe bu tepkilerden kurtulan tek futbolcu oldu." denildi.

Marca gazetesi de Messi ve Neymar'a gösterilen tepkilere geniş yer ayırırken Neymar'ın soyunma odası koridorlarındaki görüntüsüne dikkat çekti. Haberde "Neymar ve Messi duvara yaslandı ve düşünceli bakışlar attı." sözlerine yer verirken Mbappe hariç tüm futbolcuların büyük tepki çektiği belirtildi.

Haberin Devamı

Mundo Deportivo, "PSG tribünleri Neymar'a ağır hakaret ederken Messi'yi ıslıkladı. Futbolcular için bu tepkileri duymak tam bir çileydi. Neymar çile yaşadı. Pankartlarda PSG başkanı istifaya davet edildi." denildi.

Son dakika: Messi ve Neymara hayatının şoku Pariste yer yerinden oynadı