Voleybol O Ses Türkiye'den görüntü sızdı! Gizem Örge ve Aslı Kalaç sürprizi

O Ses Türkiye'den görüntü sızdı! Gizem Örge ve Aslı Kalaç sürprizi

29.12.2023 - 09:28 | Son Güncellenme:

O Ses Türkiye'nin Yılbaşı Özel programı, her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir ilgiyle bekleniyor. Programda Gizem Örge ve Aslı Kalaç sürprizi yaşandı.

O Ses Türkiyeden görüntü sızdı Gizem Örge ve Aslı Kalaç sürprizi

Yılbaşına sayılı günler kala O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında hangi ünlü isimlerin yarışacağı ortaya çıkmaya başladı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerden yapılan çekimlerden bir görüntü sosyal medyaya sızdı.

ASLI VE GİZEM ÖRGE MURAT BOZ İLE SAHNEDE

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel bölümünde ise Filenin Sultanları'ndan Gizem Örge ile Aslı Kalaç da sahne aldı. Gizem Örge ve Aslı Kalaç'ın jüri Murat Boz'la sahnede oldukları kare ortaya çıktı.

O kareyi görenler Gizem Örge ve Aslı Kalaç'ın söylediği şarkıyı merak etmeye başladı. Gizem Örge daha öncesinde sosyal medyadan yaptığı paylaşımla şarkı söyleme hazırlıklarını takipçilerine aktarmıştı.

O Ses Türkiyeden görüntü sızdı Gizem Örge ve Aslı Kalaç sürprizi

GİZEM VE ASLI KALAÇ'IN SENESİ
2023 yılının en başarılı isimleri arasında yer alan Gizem Örge ve Aslı Kalaç Fenerbahçe Opet ile uzun yıllar sonra şampiyonluğa ulaştı. Kulüp sezonunun ardından milli takımda da başarısını sürdüren ikili, Milletler Ligi'nde şampiyonluk yaşarken Avrupa Şampiyonası'nda da altın madalyayı kimseye bırakmadı. Japonya'da düzenlenen olimpiyat eleme grubunu yenilgisiz lider tamamlayan Filenin Sultanları, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları için kota almıştı.

Haberin Devamı