Beşiktaş Okan Buruk'tan sürpriz karar! Fernando Santos, Gedson'un alternatifini buldu

Okan Buruk'tan sürpriz karar! Fernando Santos, Gedson'un alternatifini buldu

03.03.2024 - 16:30 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 28'inci haftasında Beşiktaş ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Dolmabahçe'deki kritik derbi öncesi Fernando Santos ile Okan Buruk muhtemel 11'lerini belirledi.

Okan Buruktan sürpriz karar Fernando Santos, Gedsonun alternatifini buldu

Beşiktaş, Süper Lig'in 28'inci haftasında Galatasaray'ı konuk edecek. Dolmabahçe'de dolu tribünler önündeki derbide konuk takım Galatasaray'ın taraftarları da yer alacak. Dev müsabaka öncesi iki takımın ilk 11 tercihleri netlik kazandı.

Haberin Devamı

Okan Buruk'un sürpriz tercihi dikkat çekti. Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos ise cezası nedeniyle forma giyemeyecek Gedson Fernandes'in alternatifini buldu.

DEV MAÇTA 2 VAR KARARI

TFF'nin VAR SUPPORT uygulaması Süper Lig tarihinde ilk kez Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki derbide kullanılacak. VAR hakeminin yanında, ikinci bir VAR hakemi VAR SUPPORT / VAR Destekleyicisi sistemi kullanacak. VAR hakemlerinin gerisinde ikinci bir VAR hakeminin görev yapacağı sistemde nihai karar yine VAR hakemine ait olup, 'VAR destekleyicisi' sadece ekran takibi ile en iyi açıyı bulma ve kriterlerin teyidi konusunda VAR'a yardımcı olacak.

SANTOS'TAN TEK DEĞİŞİKLİK

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Galatasaray derbisinde son haftalarda kazanma alışkanlığı bulunan 11'de tek değişiklik yapacak. Siyah-beyazlılarda cezalı Gedson Fernandes yerine Daniel Amartey'in şans bulması bekleniyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın Galatasaray derbisindeki muhtemel ilk 11'i şu isimlerden oluşuyor:

Mert Günok, Onur Bulut, Necip Uysal, Colley, Masuaku, Amartey, Al-Musrati, Muçi, Rashica, Semih Kılıçsoy, Cenk Tosun.

OKAN BURUK'TAN KAAN KARARI

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ise dev derbide 2 oyuncusundan yoksun olacak. Sarı-kırmızılılarda sakatlığı bulunan Hakim Ziyech ile Serge Aurier, Dolmabahçe'deki maçın kadrosunda yer almayacak.

Okan Buruk sağ bekte Kaan Ayhan'a görev verecek. Sarı-kırmızılıların, Beşiktaş deplasmanındaki muhtemel 11'inin şu isimlerden oluşması bekleniyor:

Muslera, Kaan Ayhan, Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Mertens, Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu, Icardi.

Yazarlar