İspanya La Liga Real Madrid'de Arda Güler için dev transfer iddiası! Kiralama formülü

Real Madrid'de Arda Güler için dev transfer iddiası! Kiralama formülü

18.02.2024 - 18:55 | Son Güncellenme:

Real Madrid'de beklenen süreyi alamayan Arda Güler ile ilgili çarpıcı bir transfer iddiası ortaya atıldı. 18 yaşındaki genç yeteneğin İtalyan devinin radarında olduğu öne sürüldü.

Real Madridde Arda Güler için dev transfer iddiası Kiralama formülü

Carlo Ancelotti yönetimindeki Real Madrid'de forma giyen milli futbolcu Arda Güler, İspanyol devinde şu ana kadar beklenen şansı bulamadı. Borussia Dortmund'un durumunu yakından takip ettiği Arda Güler'e dev bir talibin daha çıktığı iddia edildi.

Haberin Devamı

İspanyol basınından SPORT'un haberine göre; Real Madrid'in sezon sonunda Arda Güler'i kiralık olarak takımdan göndermeyi düşündüğü belirtildi. 18 yaşındaki on numara için Serie A devi Milan'ın ilgisinin bulunduğu aktarıldı.

Real Madridde Arda Güler için dev transfer iddiası Kiralama formülü

Milan'ın Arda Güler transferini gerçekleştirmeye istekli olduğu kaydedildi. Brahim Diaz'ı Real Madrid'den kiralayan ve 2 sezon boyunca önemli başarılar yakalayan Milan'ın Arda Güler'i de kiralamak istediği vurgulandı.

Arda Güler'in Real Madrid'de forma şansının az olması nedeniyle kiralık bir hamlenin kariyeri için doğru bir karar gibi göründüğü belirtildi. Arda Güler için Milan'ın yanı sıra çok sayıda kulübün devrede olduğu aktarıldı.

Real Madridde Arda Güler için dev transfer iddiası Kiralama formülü

Arda Güler'in kiralanması halinde göstereceği performansın Real Madrid'deki geleceği hakkında belirleyici olacağı kaydedildi.

Haberin Devamı

Öte yandan kısa süre önce Alman basınında yer alan haberlerde; Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen ile Borussia Dortmund'un Arda Güler'i kiralık olarak renklerine bağlamak istediği öne sürülmüştü.

F.BAHÇE'YE YÜZDE 20 PAY

Real Madrid, sezon başında 20 milyon euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı Arda Güler ile 30 Haziran 2029'a kadar sözleşme imzaladı. Arda Güler'in güncel piyasa değeri 15 milyon euro.

18 yaşındaki on numaranın sözleşmesinde 10 milyon euroluk bonus maddesinin yanı sıra bir sonraki satışdan Fenerbahçe'ye yüzde 20 pay verileceği belirtilmişti.

Arda Güler, A Milli Futbol Takımı'nın formasını 4 maçta terletti. 18 yaşındaki on numara ay-yıldızlı formayla 1 kez rakip ağları havalandırdı.

Real Madridde Arda Güler için dev transfer iddiası Kiralama formülü

4 MAÇTA OYNADI

Arda Güler, sezon başında rekor bedelle transfer olduğu Real Madrid'de 4 mücadelede süre aldı. 18 yaşındaki on numara bu müsabakalarda toplam 89 dakika sahada kaldı.