İspanya La Liga Real Madrid'de Carlo Ancelotti'den Arda Güler yanıtı! 'Baskı olduğunu anlıyorum'

Real Madrid'de Carlo Ancelotti'den Arda Güler yanıtı! 'Baskı olduğunu anlıyorum'

31.01.2024 - 18:55 | Son Güncellenme:

La Liga'nın 23'üncü haftasında Getafe ile karşı karşıya gelecek Real Madrid'de Carlo Ancelotti düzenlenen basın toplantısında konuştu. İtalyan teknik direktör, 18 yaşındaki genç yetenek Arda Güler ile ilgili soruyu cevapladı.

Real Madridde Carlo Ancelottiden Arda Güler yanıtı Baskı olduğunu anlıyorum

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, La Liga'nın 23'üncü haftasında Getafe ile oynayacakları mücadele öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Arda Güler ile ilgili soruyu cevaplayan Carlo Ancelotti'nin kullandığı ifadeler dikkat çekti.

Haberin Devamı

Arda Güler'in gelişiminin çok iyi ilerlediğini dile getiren Carlo Ancelotti, "Arda Güler'in gelişimi çok iyi ilerliyor. Her geçen gün daha iyi oluyor ve tempoya alışıyor. Elbette dakikalar alacak ama sabır gerekli" dedi.

Real Madridde Carlo Ancelottiden Arda Güler yanıtı Baskı olduğunu anlıyorum

Arda Güler'in Türk taraftarların baskısını hissettiğini vurgulayan Carlo Ancelotti, "Arda Güler'in üzerinde baskı olduğunu anlıyorum. Türkiye onu Real Madrid için oynarken görmek istiyor ama çocuk daha 18 yaşında" diye konuştu.

GETAFE MAÇI KADROSUNDA

Carlo Ancelotti'nin açıklamalarının ardından gözler Real Madrid'in Getafe ile oynayacağı maçın kamp kadrosuna çevrildi. İtalyan teknik direktör, 18 yaşındaki Arda Güler'i Getafe maçının kadrosuna dahil etti.

Arda Güler bu sezon Real Madrid'de 3 maçta forma şansı buldu. 18 yaşındaki on numara bu süreçte toplam 76 dakika sahada kaldı.

Haberin Devamı

Real Madridde Carlo Ancelottiden Arda Güler yanıtı Baskı olduğunu anlıyorum

SÖZLEŞMESİ 2029'DA BİTECEK

Real Madrid'in sezon başında kadrosuna kattığı Arda Güler'in sözleşmesi 30 Haziran 2029'da sona erecek. 18 yaşındaki on numaranın güncel piyasa değeri 15 milyon euro.

Gençlerbirliği altyapısında futbola başlayan Arda Güler daha sonra Fenerbahçe'de forma giydi. Real Madrid, Arda Güler için sezon başında Fenerbahçe'ye 20 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Real Madridde Carlo Ancelottiden Arda Güler yanıtı Baskı olduğunu anlıyorum

Arda Güler'in sözleşmesinde 10 milyon euroluk bonus maddesi yer alıyor. Fenerbahçe, 18 yaşındaki on numaranın bir sonraki satışından yüzde 20 pay alacak.

Arda Güler, A Milli Futbol Takımı'nın formasını 4 maçta terletti. 18 yaşındaki on numara bu süreçte 1 gol sevinci yaşadı.

Yazarlar