Galatasaray SON DAKİKA | Rıdvan Yılmaz için resmi açıklama! Galatasaray anlaşma sağlamıştı

SON DAKİKA | Rıdvan Yılmaz için resmi açıklama! Galatasaray anlaşma sağlamıştı

17.01.2024 - 13:06 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın prensipte anlaşma sağladığı ve kulübü Rangers ile görüşmelerini sürdürdüğü Rıdvan Yılmaz için İskoç ekibinden resmi açıklama geldi.

SON DAKİKA | Rıdvan Yılmaz için resmi açıklama Galatasaray anlaşma sağlamıştı

Glasgow Rangers Teknik Direktörü Philippe Clement, Galatasaray ve Hellas Verona ile adı anılan Rıdvan Yılmaz hakkında açıklama yaptı.

Haberin Devamı

Kopenhag ile oynadıkları hazırlık maçı sonrası konuşan Clement, "Rıdvan Yılmaz veya diğer oyuncularımız için reddedemeyeceğimiz bir teklif gelirse değerlendiririz. Şu anda durum böyle değil. Rıdvan, burada ve ilk 11'de başladı. Neler olacağını göreceğiz." dedi.

SON DAKİKA | Rıdvan Yılmaz için resmi açıklama Galatasaray anlaşma sağlamıştı

Haberin Devamı

RIDVAN'IN AYRILIĞINA VETO

Sol bek rotasyonunda sadece 2 oyuncusu olduğunu vurgulayan Clement, "Sol bekte iki oyuncum var. Sözleşmesi bitmek üzere olan Barisic ve hakkında birçok söylenti olan Rıdvan. 3 kulvarda yarışıyoruz ve 3 kulvarı tek bir sol bekle geçiremem." ifadelerini kullandı.

"BİRKAÇ OYUNCUYA İHTİYACIM VAR"

Şu an ayrılığa değil transfere odaklandıklarını söyleyen Clement, "Belli pozisyonlarda birkaç oyuncuya daha ihtiyacımız var. Herkes gece gündüz çalışıyor. Bu işlerle gerçekten meşgulüz. Bu yüzden bekliyorum ve elimdeki oyunculara odaklanıyorum. Ocak ayında yapmam gereken işler biraz yoğun. Bu yüzden her teknik direktör 1 Şubat'a gelindiğinde bu yoğunluk bittiği için mutlu olur." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

Haberin Devamı

SON DAKİKA | Rıdvan Yılmaz için resmi açıklama Galatasaray anlaşma sağlamıştı

GALATASARAY İSTİYOR

Galatasaray sol bekte rotayı Rıdvan Yılmaz'a çevirdi. Sarı-kırmızılıların oyuncuyla anlaşma sağladığı Rangers'la görüşmelerin sürdüğü öne sürüldü.

Galatasaray, Rıdvan Yılmaz'ı sezon sonuna kadar kiralamak isterken Rangers ise bonservisiyle göndermek istiyor. İki kulüp arasındaki görüşmelerin sürdüğü aktarıldı.

BEŞİKTAŞ'TA PARLADI RANGERS'A GİTTİ

Beşiktaş alt yapısında yetişen Rıdvan Yılmaz, 2019-2020 sezonunda A takıma yükseldi. Beşiktaş'ın 2020-2021 şampiyonluğunda Ersin Destanoğlu ile birlikte istikrarlı bir görüntü çizen Rıdvan Yılmaz, Süper Lig, Türkiye Kupası ve Süper Kupa sevinci yaşadı.

Haberin Devamı

Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin de dikkatini çeken Rıdvan Yılmaz, 2022-2023 sezonunun başında Rangers'a 4 milyon euro bedelle transfer oldu. Rangers'taki ilk sezonunda sakatlıklar sebebiyle sadece 15 maçta süre bulabilen Rıdvan Yılmaz, bu sezon 14 maçta forma şansı buldu.

Transfermarkt verilerine göre Rıdvan Yılmaz'ın güncel piyasa değeri 4 milyon euro olarak belirlendi.

SON DAKİKA | Rıdvan Yılmaz için resmi açıklama Galatasaray anlaşma sağlamıştı