Beşiktaş Samet Aybaba tribünden izledi! Beşiktaş'tan Kopenhaglı 3 yıldıza transfer kancası

Samet Aybaba tribünden izledi! Beşiktaş'tan Kopenhaglı 3 yıldıza transfer kancası

16.02.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta futbol takımları genel koordinatörü Samet Aybaba, Kopenhag ile Manchester City arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi maçını tribünden izlemişti. Samet Aybaba'nın Kopenhag forması giyen 3 yıldızla ilgili rapor hazırlayacağı ortaya çıktı.

Samet Aybaba tribünden izledi Beşiktaştan Kopenhaglı 3 yıldıza transfer kancası

Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş'ta kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hızladı. Sık sık yurt dışına çıkan Samet Aybaba, son olarak Kopenhag - Manchester City maçını tribünden takip etti.

Haberin Devamı

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba'nın Kopenhag'dan 3 yıldıza kanca attığı öne sürüldü. Samet Aybaba'nın oyuncular hakkında rapor hazırladıktan sonra yönetime sunacağı iddia edildi.

Beşiktaş'ta Samet Aybaba'nın tribünden takip ettiği 3 oyuncunun isimleri netlik kazandı. Takvim'in haberine göre; Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba'nın raporundaki 3 oyuncunun Denis Vavro, Diogo Gonçalves ve Elias Achouri olduğu aktarıldı.

Samet Aybaba'nın tribünden izlediği 3 oyuncu hakkında raporunu hazırlayacağı belirtildi. Samet Aybaba'nın raporunu hazırladıktan sonra Fernando Santos'a sunacağı kaydedildi.

Samet Aybaba tribünden izledi Beşiktaştan Kopenhaglı 3 yıldıza transfer kancası

VAVRO SAVUNMANIN BEL KEMİĞİ

Samet Aybaba'nın tribünden izlediği Denis Vavro bu sezon Kopenhag'da 33 maça çıktı. 27 yaşındaki stoper bu karşılaşmalarda 3 gol ve 1 asist üretti.

Haberin Devamı

Slovak savunmacının Kopenhag ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Denis Vavro'nun güncel piyasa değeri 4 milyon euro.

MSK Zilina altyapısında futbola başlayan Denis Vavro daha sonra Lazio, Huesca ve Kopenhag'da oynadı. Kopenhag, 2022-2023 sezonu başında 4 milyon 500 bin euro bedelle tecrübeli stoperi renklerine bağladı.

Samet Aybaba tribünden izledi Beşiktaştan Kopenhaglı 3 yıldıza transfer kancası

GONÇALVES'TEN 14 GOLE KATKI

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba'nın rapor hazırlayacağı Diogo Gonçalves ise bu sezon 29 karşılaşmada şans buldu. Portekizli orta saha bu müsabakalarda 8 gol sevinci yaşadı ve 6 asist üretti.

27 yşındaki orta sahanın Kopenhag ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Diogo Gonçalves'in güncel piyasa değeri 5 milyon euro.

Benfica altyapısında yetişen Diogo Gonçalves daha sonra Nottingham Forest ve Famalicao'da kiralık olarak forma giydi. Kopenhag, 2022-2023 sezonu devre arasında Diogo Gonçalves için 2 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Samet Aybaba tribünden izledi Beşiktaştan Kopenhaglı 3 yıldıza transfer kancası

ACHOURI 9 ASİST YAPTI

Samet Aybaba'nın tribünden izlediği Elias Achouri ise bu sezon 27 maçta forma şansı buldu. Tunuslu kanat oyuncusu bu dönemde 4 kez rakip ağları sarstı. Elias Achouri aynı süreçte 9 asist üretti.

Elias Achouri'nin Kopenhag ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. 25 yaşındaki sol kanat oyuncusunun güncel piyasa değeri 2 milyon 500 bin euro.

Haberin Devamı

Samet Aybaba tribünden izledi Beşiktaştan Kopenhaglı 3 yıldıza transfer kancası

Saint Etienne altyapısında futbola başlayan Tunuslu sol kanat daha sonra Vitoria Guimaraes, Estoril, Trofense ve Viborg'da forma giydi. Kopenhag, 2023-2024 sezonu başında Elias Achouri'yi 3 milyon euro karşılığında renklerine bağladı.